Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Κοζάνης του ΚΚΕ για το άνοιγμα της υψηλής γέφυρας Σερβίων

Οι τυμπανοκρουσίες από όλους αυτούς που έχουν ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση με την γέφυρα που οδήγησε και οδηγεί σε μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδες κατοίκους, εργαζόμενους, αγρότες , αυτοαπασχολούμενους και μαθητές μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί.
Δεν ήταν μοιραίο η γέφυρα να κλείσει αφού με εντοπισμένα προβλήματα εδώ και χρόνια δεν πάρθηκε κανένα ουσιαστικό μέτρο συντήρησης  μέχρι που η γέφυρα έκλεισε με εισαγγελική παρέμβαση. 

Ακόμη 3 μήνες μετά όλοι αυτοί που επλήγησαν με σοβαρές συνέπειες δεν έχουν λάβει καμία στήριξη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν παρά τα δίκαια αιτήματα τους, ταυτόχρονα η κατάσταση στις δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής παραμένουν σε τραγική κατάσταση για τις ανάγκες του λαού, ενώ η πλήρης αποκατάσταση της γέφυρας δεν έχει γίνει.

Οι φορείς, τα σωματεία και ο λαός της περιοχής όπως το προηγούμενο διάστημα μπήκαν μπροστά και απαίτησαν με την πάλη τους και τους αγώνες τους την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας έτσι πρέπει να συνεχίσουν και τώρα χωρίς κανέναν εφησυχασμό και εναπόθεση ελπίδων σε  επίδοξους σωτήρες.

4/6/2023

Απο το Γραφείο Τύπου

 της Τομεακής Επιτροπής Κοζάνης

    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε να δουμε τις μετρησεις που εγιναν πριν τις εργασιες και μετα τις εργασιες. Θελουμε να ξερουμε κατα ποσο βελτιωθηκε η κατασταση της γεφυρας!

Εχετε υποχρεωση να ενημερωσετε με αριθμους!

Το ανοιγμα της γεφυρας με φαναρια και με κονους ειναι ντροπη για τον τοπο!

Ανώνυμος είπε...

Δωστε δωρεαν μπρατσακια και σωσιβια για οσους περναν την γεφυρα καλου κακου.

Επισης καλο θα ηταν ολοι μας να κανουμε μια ασφαλεια ζωης.

Το Προφίλ μας