Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Βρέθηκαν στην Ιταλία τα σχέδια της Γέφυρας Σερβίων- Κόντρα συμπολίτευσης- αντιπολίτευσης για το χειρισμό της υπόθεσης με διαιτητή τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας- Μακρύς ο χρόνος για τις πρώτες ουσιώδεις παρεμβάσεις

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ νυν και πρώην περιφερειακής αρχής, προκάλεσε το θέμα της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, όταν στην Οικονομική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε σήμερα, ήρθε εκτός ημερησίας διάταξης θέμα για την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ΑΠΘ για τη διενέργεια ελέγχων και επιθεώρησης.
Η αντιπολίτευση δια μέσου των εκπροσώπων της Ηλία Κάτανα και Μαρίας Καρυπίδου, έστρεψε τα βέλη της στην περιφερειακή αρχή για το χειρισμό της υπόθεσης κατηγορώντας τη διοίκηση Κασαπίδη για κινδυνολογία και ταλαιπωρία των πολιτών «η οποία όπως φαίνεται δε θα λήξει το καλοκαίρι με την αφαίρεση του φαναριού όπως πανηγυρικά ανακοινώσατε το προηγούμενο διάστημα».
Τα μέλη της παράταξης Καρυπίδη ζήτησαν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση των εργασιών και κάλεσαν την περιφερειακή αρχή να μην ταλαιπωρεί άλλο τους πολίτες.

«Είχα πει στον Περιφερειάρχη πως αν εκλεγεί εκ νέου θα δει αποτελέσματα εργασιών στη Γέφυρα καθώς ο τεχνικός χρόνος περνάει γρήγορα», τόνισε ο κ. Αναγνώστου ο οποίος εκτίμησε πως θα πάει πολύ μακριά η όλη ιστορία και ανάλογα με τη χρηματοδότηση που θα εξασφαλιστεί.
Πάντως ο ίδιος τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει η Γέφυρα και ενημέρωσε πως τα σχέδια των προεκτάσεων βρέθηκαν σε ένα Τεχνικό Μουσείο της Ιταλία, με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ήδη να έχει εγκρίνει την δαπάνη για τη μεταφορά τους. https://e-ptolemeos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος μας λέει ότι τα σχέδια δεν βρίσκονται σε κανένα σπίτι εδώ Ελλάδα και τα έξοδα αποστολής δεν πάνε στις τσέπες των γνωστών αγνώστων.

Το Προφίλ μας