Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σε φυσιολογικές τιμές τα κεράσια στις λαϊκές αγορές της Κοζάνης – Γιώργος Ταχτσίδης: Δεν υφίσταται αυτό με τα 15 -17 ευρώ που ακούμε (video)

Μπορεί να γίνεται πολύς λόγος για τα χρυσά κεράσια και τις σοκαριστικές τιμές που ξεκινούν από 7 ευρώ ως και 15 ευρώ , αλλά η πραγματικότητα στα λαϊκές αγορές της Κοζάνης είναι εντελώς διαφορετική. Τ α κεράσια πωλούνται σε φυσιολογικές τιμές και είναι άριστης ποιότητας. Στα super market όμως της πόλης της βλέπει κανείς αυξημένες , απλησίαστε τιμές για μια μέση οικογένεια.

Ο Γιώργος Ταχτσίδης ,ο μεγαλύτερος παραγωγός στα Σέρβια μίλησε στο prlogos : «Φέτος η χρονιά είναι καλή. Έχουμε παραγωγή, δεν είχαμε προβλήματα με τον καιρό .Η πρώτη ποικιλία κερασιών έχουν μόνο 3 ευρώ. Δεν υφίσταται αυτό με τα 15 -17 ευρώ που ακούμε».

Ο ίδιος είπε ότι παρά τις αυξήσεις φροντίζει να μην επιβαρύνει τους καταναλωτές και απορροφά μόνος του τη ζημιά .Προφανώς και εδώ υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας από μεσάζοντες που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα , όταν ο παραγωγός πουλά στις ίδιες τιμές.

Ιωάννα Παπαδημητρίου, prlogos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας