Το δρόμο της δικαίωσης για την Κοζάνη και τη Λευκίμμη, ανοίγει το CAS, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εξέδωσε απόφαση με την οποία ζητά από την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα Κοζάνης και Λευκίμμης για το «μπλοκάρισμα» της διαδικασίας και ανεξάρτητα με το γεγονός πως τα μπαράζ έχουν φτάσει στην 3η αγωνιστική και αύριο διεξάγεται η 4η, πλέον διαφαίνεται μεγάλη ανατροπή και απόλυτη δικαίωση για την πρωταθλήτρια Κοζάνη, αλλά και την ομάδα της Κέρκυρας.

Μάλιστα το CAS καλεί την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία, χωρίς να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου μήνα.

Όπως έλεγαν νομικοί κύκλοι στον «Π» η ΕΠΟ μπορεί να συνεχίσει τη διαδικασία των μπαράζ, εφόσον όμως το CAS δικαιώσει την Κοζάνη, τότε θα επικρατήσει ένα μπάχαλο σε Γ΄και Β’ Εθνική, με την Ομοσπονδία έκθετη για τις αποφάσεις της. Αυτή είναι η απόφαση του CAS- Έγγραφα- Τι θα πράξει η ΕΠΟ με τα μπαράζ; Αυτή είναι η απόφαση του CAS- Έγγραφα- Τι θα πράξει η ΕΠΟ με τα μπαράζ; 27 Μαΐου 2022, 8:16 μμ Εκλογές στο σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κοζάνης(φώτο-video) Ποιοι εκλέγονται στο Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ- Οι εκπρόσωποι σε ομοσπονδία, ΔΣ, Εργατικό Κέντρο- Όλα τα ονόματα 27 Μαΐου 2022, 7:42 μμ ΕΟΔΥ: 3.727 νέα κρούσματα σήμερα Παρασκευή – Πόσα εντοπίζονται στη Δ. Μακεδονία 27 Μαΐου 2022, 4:10 μμ Οι παράγοντες της Κοζάνης, έχουν στα χέρια τους την απόφαση του CAS και θα ενημερώσουν σχετικώς την ΕΠΟ για το σταμάτημα της διαδικασίας των μπαράζ, ενώ αισιοδοξούν πως και στην ουσία της απόφασης το Ανώτατο Δικαστήριο θα επικυρώσει πως η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε λάθος, με πολλά ευρωπαϊκά δεδικασμένα, να έχουν ήδη κατατεθεί από νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Ζήσης Πιτσιάβας
Πηγή: e-ptolemeos.gr