Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο Λουκάς Ζαρογιάννης πρώτος σε ψήφους στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ από την Π.Ε. Κοζάνης – “Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε-Στη νέα αυτή αρχή η κοινωνία τίθεται στο προσκήνιο και οι πολίτες πρωταγωνιστές”

Από το kozanimedia.gr
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολους τους συντρόφους και στις συντρόφισσες από όλη την Ελλάδα που με τίμησαν με την ψήφο τους, και με εξέλεξαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.Νιωθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή!!
Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους συντρόφους που συμμετείχανστην διαδικασία και να ευχηθώ καλή και παραγωγική θητεία σε αυτούς που κατάφεραν να εκλεγούν !!
Έχουμε χρεος να ανταποκριθούμε στην τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο κόσμος της πάταξης μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους !!!
Σε αυτήν την ιστορική στιγμή για την παράταξη μας , η νέα αρχή πρέπει να οικοδομηθεί με όρους ενότητας και ανανέωσης , με συνέπεια λόγων και έργων και με προοπτική ελπίδας για την πατρίδα μας !!
Το ιστορικό συνέδριο που ολοκληρώθηκε σηματοδοτησε την νέα αρχή για την παράταξή μας και έδωσε το έναυσμα να δώσουμε ενωμένοι όλοι #mazi ,με τον πρόεδρο Νίκος Ανδρουλάκης , την καθημερινή μάχη στην κοινωνία με ανανεωμένο, δυναμικό, ώριμο, σύγχρονο λόγο και με νέα προτάγματα για τη χώρα και τους πολίτες!!!!
Στη νέα αυτή αρχή η Κοινωνία τίθεται στο προσκήνιο και οι Πολίτες πρωταγωνιστές!!!!!
Η Δημοκρατική Παράταξη ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Το ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
και είναι ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ !!!!!!
Καλούς μας αγώνες !!!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει να λέγετε και να φαίνετε ότι είναι ΠΑΣΟΚ να πληρώσει πρώτα τα χρέη στο Ελληνικό δημόσιο και μετά να προβάλετε. Κάτι αλχημείες με αλλαγή ΑΦΜ και ονομασίες (ΚΙΝΑΛ-Πασοκ) δεν πείθουν. Μετά πώς να το κάνουμε αυτός ο δικομματισμός κατέστρεψε την Ελλάδα είναι τραγικό να βλέπει νέα πρόσωπα να επενδύουν σε διεφθαρμένες παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

https://omadaalithias.gr/politiki/o-syriza-monadiko-komma-sto-opoio-ehei-ginei-diagrafi-hreoys

Ανώνυμος είπε...

Τα 400.000.000δρχ. που χρωστούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Κωνσταντόπουλο ρυθμίστηκε με κούρεμα 60% και έγινε 175.000.000δρχ ώστε να αποφευχθεί η κατάσχεση της Κουμουνδούρου!
Αυτά τα 225.000.000δρχ του κουρέματος, μάλλον δεν ήταν "λεφτά του Ελληνικού λαού" για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται μόνο όταν αφορούν χρέη του ΠΑΣΟΚ απ ότι φαίνεται...
Αυτό για να ξέρετε ν απαντάτε στους Ζαίους όταν σας λένε για "ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"

Ανώνυμος είπε...

Θα μιλήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ περί ηθικής και χρέους; Ας γελάσω! Το κόμμα που μας έφερε το αχρείαστο μνημόνιο! Το κόμμα που έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ στα μουλωχτά αφού κοντέψαμε να μας πετάξουν με τις κλοτσιές από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Μιλάνε κι από πάνω!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν θα κάνουμε σύγκριση το τι χρωστά η κάθε παράταξη. Εδώ θα σχολιάσουμε το πώς ένα νέο άτομα δείχνει προθυμότατα στο να συνεργαστεί με κόμματα διεφθαρμένα. Γιατί δεν ξεπλένετε ένα κόμμα όταν αλλάζει ΑΦΜ.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου είπε ρε φίλε 10:53 ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε ΑΦΜ;
Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει τα χρέη του. Έκανε ρύθμιση με τις τράπεζες και εξυπηρετεί κανονικά τις δόσεις του!
Σε άλλα κόμματα κουρεύτηκαν δάνεια όχι στο ΠΑΣΟΚ .

Ανώνυμος είπε...

Στο μόνο κόμμα που έγινε κούρεμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γεγονός. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

Ανώνυμος είπε...

Λουκά εσύ καλός είσαι. Αλλά μην κόβεσαι για παραπάνω. Υπάρχει ο ιστορικός Πάρης. Θα κουβαλήσεις κανονικά νερό σε μερικές εκλογές ώσλου να πάει ο άλλος στα 75 και μετά βλέπουμε.

Το Προφίλ μας