Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

To νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής- Πρόεδρος ο Δημήτρης Βαβλιάρας

Την Κυριακή 22 / 5 / 2022, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αιανής.

Η συμμετοχή των συγχωριανών μας ήταν ανέλπιστα εντυπωσιακή και θύμισε παλιές, καλές των συλλόγων εποχές. Στους εχθρικούς καιρούς που ζούμε, συν την κυριαρχία του ατομισμού στις κοινωνίες, οι άνθρωποι της Αιανής δείχνουν πως διατηρούν ακέραιη την πίστη τους στη συλλογική δράση και στον εθελοντισμό.

Η μακραίωνη ιστορία της Αιανής έχει τροφοδοτήσει το δικό μας παρόν με πλήθος παραδόσεων, ηθών και εθίμων, μια πλούσια άυλη κληρονομιά, αλλά και αναρίθμητα μνημεία από τα προϊστορικά ως τα νεότερα χρόνια. Μέσα σ΄ αυτό το περιβάλλον διαμορφώθηκε η κουλτούρα και το ιδιαίτερο άρωμα που αποπνέει η Αιανή.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος είναι ο καθρέφτης και η ψυχή κάθε κοινωνίας. Στέκεται ο εκφραστής της κληρονομημένης ταυτότητας. Συμπυκνώνει τη θέληση των ανθρώπων να μετασχηματίσουν τη φθοροποιό καθημερινότητα σε τέχνη. Οργανώνει την ανάγκη για πνευματική ανάδυση του συλλογικού εαυτού. Αποτυπώνει τις δημιουργικές ανησυχίες και τις ντροπαλές δυνατότητες των κατοίκων. Μορφώνει και διαπαιδαγωγεί, πλάθει συνειδήσεις, σπέρνει τις παγκόσμιες ανθρωπιστικές και οικολογικές αξίες.

Εμείς, ως μέλη του καινούριου Δ.Σ, ευχαριστώντας θερμά τους συγχωριανούς μας, νιώθουμε την ευθύνη και το βάρος αυτής της ανάθεσης και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η πορεία του Πολιτιστικού συλλόγου να είναι αντάξια της φήμης της Αιανής. Θα γίνουμε συνεχιστές της παράδοσης μεταφέροντας και ενισχύοντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και εκδηλώσεις της. Παράλληλα, φιλοδοξούμε να φιλοτεχνήσουμε και τη σύγχρονη ταυτότητα της Αιανής, με την πραγμάτωση του καλύτερου εαυτού της.

Θεωρούμε πως, με τη δυναμική που υπάρχει στο χωριό, θα καταφέρουμε μια πολιτιστική άνοιξη που θα δώσει πάλι αυτοπεποίθηση στην Αιανή για να πορευτεί στο μέλλον με αισιοδοξία. Τονίζουμε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο των εκλογών, μαζί με την εφορευτική επιτροπή, είναι για μας ισότιμα μέλη στο Δ.Σ. Κι ακόμα, γνωστοποιούμε πως οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές σαν συνελεύσεις, ώστε να μπαίνουν στη συζήτηση όλες οι ιδέες και οι προτάσεις ατόμων ή ομάδων.

Ευχαριστούμε και πάλι. Καλή δουλειά, καλή δύναμη και ωραίες εμπνεύσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Μ.Σ Αιανής
Πρόεδρος : Δημήτρης Βαβλιάρας
Αντιπρόεδρος : Μίλτος Ντίνας
Γραμματέας : Καίτη Γκαλιαμούτσα:
Ταμίας : Βάσια Πελέκα

Μέλη:
Αντώνης Γκόντουρας
Γιάννης Γιαννακόπουλος
Δημήτρης Πελέκας
Παναγιώτης Καραγιάννης
Μαρία Στάμου

prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας