Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση προϋπολογισμού 5.670.000,00€ (με ΦΠΑ) για το έργο «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης» προϋπολογισμού 5.670.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, κατά 85% από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κατά 15% από τον Δήμο Σερβίων.

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση και η χαλικόστρωση 102 χλμ εντός των ορίων του Δήμου, βελτιώνοντας την πρόσβαση σε 247 επιχειρήσεις.

Η διάρκεια του έργου είναι δώδεκα μήνες με Φορέα Υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα οδοποιίας που βελτιώνουν τις προσβάσεις σε επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα με γνώμονα την καθημερινή εξυπηρέτηση των αγροτών.

Η βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στη γεωργική γη, στις κτηνοτροφικές μονάδες, στις επιχειρήσεις, στις καλλιέργειες, ενισχύει σημαντικά τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα, οι υποδομές που σχεδιάζονται, προγραμματίζονται και υλοποιούνται από την Περιφερειακή Αρχή, ενισχύουν την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας και της δασοκομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας