Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Σε κυκλοφορία τα δύο τρίκυκλα φορτηγά-μοτοσυκλέτες του Δήμου Εορδαίας.

Ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και τίθενται ξανά σε κυκλοφορία τα δύο (2) τρίκυκλα φορτηγά-μοτοσυκλέτες περισυλλογής και μεταφοράς απορριμμάτων και αποβλήτων κηπευτικών εργασιών της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Εορδαίας.

Τα εν λόγω οχήματα ήταν για πολλά χρόνια παροπλισμένα στερώντας από τα συνεργεία του δήμου πολύτιμα εργαλεία, στην προσπάθειά τους να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους τομείς της συντήρησης του πρασίνου και της καθαριότητας.

 

Η επανενεργοποίηση αυτών των μηχανημάτων γίνεται στο πλαίσιο του ευρύτερου προγραμματισμού της δημοτικής αρχής, για την ενίσχυση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Εορδαίας.

 

Μέσα από αυτόν τον σχεδιασμό, του οποίου τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά, επιτυγχάνεται σταδιακά η  βελτίωση υπηρεσιών για τους δημότες στο μέγιστο βαθμό, κάτι που αποτελεί και την βασική προτεραιότητα του Δήμου Εορδαίας με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας