Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Για ποιους Δήμους άνοιξαν νέες 977 προσλήψεις συμβασιούχων - Δείτε τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας που προσλαμβάνουν. (Πίνακας)

από το airetos.gr

Νέες εκατοντάδες προσλήψεις συμβασιούχων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση άνοιξαν με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, που εκδόθηκε την Τρίτη 15η Ιουνίου.

( Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί, την προηγούμενη ημέρα, η δημοσίευση Απόφασης του ίδιου για 86 συμβάσεις σε 7 Δήμους, βλ. αναλυτικότερα εδώ )

 

Συγκεκριμένα, με την αριθμ. 44866/15.6.2021 Υ.Α. εγκρίθηκε η πρόσληψη 977 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για χρονικό διάστημα έως 8, έως 9 ή έως 11 μήνες στους ΟΤΑ του παρακάτω Πίνακα, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου.

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν.4765/2021, καθώς και αυτές του π.δ. 524/1980 κατά περίπτωση.

 



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανάλογες προσλήψεις αναγκαίο προσωπικού θα γίνει και στο Δήμο Σερβίων. Μέριμνα της Δημοτική αρχής είναι η σωστή κατανομή του προσωπικού, ώστε να αποδίδουν παραγωγικά και σωστά, οι διοικητικές δομές του Δήμου Σερβίων...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
"ώστε να αποδίδουν παραγωγικά και σωστά, οι διοικητικές δομές του Δήμου Σερβίων"

http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/19-dioikitikes-ypiresies

http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/18-ypostiriksi-kathimerinotitas

http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/20-oikonomikes-ypiresies

http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/21-stratigikos-sxediasmos

http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/16-diaxeirisi-provlimaton

ΚΑΛΑ 11:38 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΛΑΚΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τρολ είσαι και φαίνεσαι. Παραθέτεις ανόητους συνδέσμους για να δείξεις το χαμηλό σου επίπεδο. Η Δημοτική αρχή δεν δίνει καμιά σημασία, σε όσα γράφεις, γιατί παράγει σύγχρονο διοικητικό έργο, σε όλους τους τομείς...

Ανώνυμος είπε...

Πού ρε ψέκα καλπάκα 11.38 θα γίνουν ανάλογες προσλήψεις; Αφού δεν είναι μέσα ο δήμος Σερβίων. Μας δουλεύεις στα μούτρα μας; Σας πήραμε χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε 12.02; Από πότε όποιος παραθέτει στοιχεία έχει χαμηλό επίπεδο; Εσύ που λες λόγια χωρίς αντίκρυσμα και στοιχεία τι έχεις υψηλό επίπεδο; Μας έχεις φλομώσει στο ψέμα σε κάθε ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Ο 12.02 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ!!!!!!
ΑΡΑ Ή Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΡΟΛΑΚΙ Ο 12.02΄ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζετε που θα αναρτηθεί η προκήρυξη για να ενημερωθούμε για τι θέσεις εργασίας (ειδικότητες) αφορά; Σας ευχαριστώ.

ai-vreS είπε...

Η προκήρυξη έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ για να πάρει ΦΕΚ. Μόλις δημοσιευτεί θα την αναδημοσιεύσουμε. Δείτε και στο asep.gr για λεπτομέρειες.

Το Προφίλ μας