Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας, παρόντος των Προϊσταμένων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιου Παπαευαγγέλου και Δέσποινας Παπαδοπούλου, συναντήθηκε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στην σύσκεψη, η οποία έχει καθιερωθεί από τη δημοτική αρχή να πραγματοποιείται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς ενόψει προγραμματισμού της επόμενης,
συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού-Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν κτιριακά ζητήματα καθώς και την εν γένει καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Πλακεντάς τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η  δημοτική αρχή στάθηκε στο πλάι των διευθυντών και με αμοιβαία συνεργασία, όλο αυτό το διάστημα, επιτεύχθηκε η συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

 

Τέλος ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι η αρωγή του δήμου προς τα σχολεία θα συνεχιστεί,  τονίζοντας πως η επίλυση των προβλημάτων τους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή.                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας