Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού δεξαμενής ύδρευσης Κοινότητας Τριγωνικού

          Ανακοινώνεται ότι στις 29-6-2021 και ώρα 09:00 π.μ. ο Δήμος Σερβίων, θα προβεί σε συντήρηση και καθαρισμό της δεξαμενής  ύδρευσης της Κοινότητας Τριγωνικού με καθαρισμό και απολύμανση.

 Σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχει ενδεχόμενο αρρυθμίας ή και προσωρινή διακοπή της ύδρευσης στις 29-6-2021 από ώρα 09:00 π.μ.  έως 12:30 μ.μ. έως  ότου δηλαδή περαιωθούν οι εργασίες καθαρισμού.

 

       Κατά τη διάρκεια των εργασιών και μετά το πέρας των εργασιών απολύμανσης καλούνται οι κάτοικοι όπως προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

 

          α) Να μην χρησιμοποιούν το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση και κάθε είδους οικιακή χρήση).Εξαιρείται της απαγόρευσης η χρήση  νερού για την καθαριότητα χώρων υγιεινής (π.χ αποχωρητήρια)

          

          β) Να μην χρησιμοποιούν το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση για επιπλέον (4) ώρες μετά το πέρας των εργασιών.

 

          γ) Να ανοίξουν τους κρουνούς έτσι ώστε να απομακρυνθεί το υπερχλωριωμένο νερό της δεξαμενής και η απολύμανση να φτάσει έως τη βρύση του καταναλωτή.

 

       Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα χρήσης νερού λόγω προσωρινής ακαταλληλότητας σύμφωνα με την από 3-6-2021 σχετική ανακοίνωση.

 

            Ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού θα προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για την άρση των περιοριστικών μέτρων χρήσης του πόσιμου νερού Τριγωνικού.

 

           Παρακαλούμε για την υπομονή  και την κατανόησή σας.

 

                                                                                 Ο  δημαρχοσ

 

                                                                       ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά, πείτε κάτι σε αυτόν που γράφει τα δελτία τυπου. Ο Δήμος μας ονομάζεται Δημος Σερβίων το Βελβεντού που κολλάει? εκτός και αν αντιγράφετε παλαιά δελτία και να παρουσιάζεται για καινούρια. Ειναι μια γνωστή μέθοδο στο επιστημονικό επιτελείο του Κιτσάρα, ή κάνουμε λάθος ?

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα το νέο λογότυπο. Βάλτε το παλιό με τους καταρράκτες στο σκεπαστό.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε τα βλέπετε τα κείμενα πριν φύγουν ή τα στέλνετε κι όποιον πάρει ο χάρος;

Ανώνυμος είπε...

Παρένθεση θα είναι όπως η μπούρδα που έβαλαν στο λογότυπο. Εκτός εάν ο Κιτσαρας εκφράζει τις κρυφές του φιλοδοξιες

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται οτι τα δελτία τύπου τα γράφει ο Κυριακίδης

Ανώνυμος είπε...

Η όλη διαδικασία θα έχει τον άμεσο συντονισμό και επίβλεψη του δημάρχου, που έχει και το κλειδί της δεξαμενής, για να μην ανοίγει οποιοσδήποτε την Βάνα. Θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγειονομικής προστασίας και συντήρησης των εργασιών που θα γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Βάνα ρε άσχετε; Τη Βάνα Μπάρμπα;

Ανώνυμος είπε...

Μπα;ωδηλαδη δεν εκτελεί την απόφαση του ΔΣ που είναι να δώσει το κλειδί στον πρόεδρο; Επίσης μάθαμε ότι εκτός από γεφυρολογος είναι και ειδικός στις εργασίες καθαρισμού δεξαμενών τις οποίες θα επιβλέψει; Ρε τι διαβάζουμε

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης που ανάδειξε το όλο θέμα γιατί τους είχα ικανούς και για ολικό black out νερού στο χωριό. Όσον αφορά τα συντακτικά λάθη αυτά ή γίνονται σκοπίμος ή από την πολύ εξειδίκευση των επιστημόνων στο όλο θέμα. Αυτή που τα συντάσσει ούτε έκθεση στο Δημοτικό δεν ήξερε να γράψει.

Ανώνυμος είπε...

10.19 είσαι πολύ αγράμματος και μην με θίγεις, γιατί οι ανακοινώσεις μας, γίνονται με άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Γιατί εσύ φαίνεται ότι δεν πήγες καν... στο δημοτικό.

Ανώνυμος είπε...

Eσένα 11.18 δεν έληξε ακόμη η σύμβαση με το δημαρχείο; Για κάθεσαι σπίτι σου και γράφεις όλη μέρα;

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλος Μαθητής: Μπορεί ο μικρός εαυτός μας να αγαπήσει δάσκαλε;
Μικρός δάσκαλος: Υποκρίνεται πως αγαπάει αλλά το μόνο που ζητάει είναι να αγαπηθεί, όσους δεν ανταποκρίνονται τους μισεί.

από το τελευταίο βιβλίο του Γιάννη Αγγελάκα

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Σερβίων Βελβεντού; Ποιος τα γράφει αυτά ρε. ο Μπόμπος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Το Προφίλ μας