Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριο του Δήμου Σερβίων

Ο Δήμος Σερβίων ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν αλλά και παρέστησαν στην εκδήλωση για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24/06/2021 στην κεντρική πλατεία Σερβίων.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Χορμόβα Γιάννα, Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, που τίμησε και ενίσχυσε με την παρουσία της την εκδήλωση, καθώς και όλους τους/τις εκπροσώπους που παρέστησαν  σε βουλευτικό, περιφερειακό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Εγκάρδιες ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης και στις/στους εκπροσώπους των επιτροπών ισότητας της Δυτικής Μακεδονίας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Επιπλέον, συγχαίρουμε τις συντονίστριες και ομιλήτριες  της εκδήλωσης που με τον λόγο τους ανέδειξαν τη σημαντικότητα του ζητήματος της ισότητας των φύλων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους δασκάλους του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων για τη μουσική συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς και τους δυο παιδικούς σταθμούς Σερβίων, το Δημοτικό Σχολείο Περιοχής Βαθυλάκκου και Τρανοβάλτου, των οποίων οι ζωγραφιές  σχετικά με την ισότητα των φύλων κόσμησαν τον χώρο της εκδήλωσης .

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος τα γράφει αυτά τα κείμενα;;;;; Γραμματική και συντακτικό δεν ξέρουν;;;; Πάρτε κάποιον να ξέρει να γράφει, μην αφήνετε τους επιστήμονες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ευχαριστήσεις τον ηλεκτρολόγο για τη μικροφωνική, τον εργάτη που σκούπισε μετά, την κομμώτρια για το μαλλί, τον φωτογράφο για τις φωτογραφίες, τον υπάλληλο για το δελτίο τύπου, τα ΜΜΕ που τα δημοσιεύουν;

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν ένα ευχαριστήριο μόνο για το Ωδείο και τους παιδικούς σταθμούς και τα Δημοτικά, θα ήταν ένα όμορφο ευχαριστήριο. Θα είχε νόημα. Το να ευχαριστείς την Χορμόβα που είναι ουσιαστικά η διοπργανότρια αρχή δείχνεις απλά ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Είναι σαν να κάνει πχ εκδήλωση το υπουργείο γεωργικής ανάπυξης για εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας ή το υπουργείο ανάπτυξης για μια μεγάλη επένδυση που πρόκειται να γίνει κι εσύ να τους ευχαριστείς που τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχαριστείς τον διοργανωτή που ήρθε δηλαδη. Για τους υπόλοιοπους πολιτικούς παράγοντες έτσι κι αλλιώς υποχρέωσή τους είναι να πανε. Δεν ευχαριστείς κάποιον επειδή εκδηλώνει την υποχρέωση του.

Ανώνυμος είπε...

Να ευχαριστήσεις τον κηπουρό που έβγαλε τα λουλούδια, το ανθοπωλείο που πουλάει τα λουλούδια, το μαγαζί που πουλάει το βάζο, το άλλο μαγαζί που πουλάει το τραπεζομάντηλο, το επιπλάδικο που έχει το τραπέζι, την εταιρεία που βγάζει τον στυλό για την υπογραφή, τα δάση με τα δέντρα για να γίνει το χαρτί, το εργοστάσιο που βγάζει το χαρτί, το βιβλιοπωλείο που πουλάει το χαρτί .-

Το Προφίλ μας