Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΑΡΣΙΣ: Ημέρες και ώρες συγκέντρωσης ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης στον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης

Κάθε Πέμπτη και ώρες 16:30 με 19:30, στην οδό Δωδώνης 11 (κοντά στο Μουσείο Κοζάνης) ο Κοινωνικός Χώρος Ανταλλαγής και Επανάχρησης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, ως ο μοναδικός χώρος της πόλης, που συγκεντρώνει και διαθέτει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τόσο σε μεμονωμένους ανθρώπους και οικογένειες, όσο και σε κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής, δέχεται ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, σκεύη, παιχνίδια, βιβλία κ.α.).

Θερμή παράκληση τα ρούχα και τα είδη πρώτης ανάγκης να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση (όχι τρύπια ρούχα, όχι σπασμένα παιχνίδια κ.α.), καθώς η αξιοπρέπεια των ληπτών είναι βασική αρχή που διέπει την όλη προσπάθεια μας. 


Παρακαλούμε όσες και όσους επιθυμούν να μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης να κρατήσουν την ημέρα και την ώρα, αλλά και το σημείο παράδοσης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δημιουργούν προβλήματα στο έργο των εθελοντών που συμμετέχουν στη δράση. Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης δεν μπορεί να γίνει.

·  Αν πιστεύεις και εσύ στις πολλαπλές ζωές των αντικειμένων…

·  Αν πιστεύεις και εσύ στην κυκλική οικονομία και στη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος…

·  Αν πιστεύεις και εσύ στην οικονομία των φυσικών πόρων…

·  Αν πιστεύεις και εσύ στην αλληλεγγύη…

Πάρε μέρος στις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου Ανταλλαγής και Επανάχρησης.

Μάθε περισσότερα, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, μέσω τωνσελίδωνwww.facebook.com/Arsis.Kozanis&www.instagram.com/arsiskozanis.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας