Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Γνωρίζατε ότι… υπάρχει μία κωμόπολη που βγάζει κορυφαίους φυσιοθεραπευτές!

Έρευνα-Παρουσίαση: Φώτης Βαϊτσόπουλος
Όπως έγινε γνωστό ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Γιάννης Ζυγούρης έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με την ομάδα και θα συνεχίσει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία θα μεγαλώσει η πρώην “πράσινη” ελληνική παροικία.

Ο Ζυγούρης αποτελούσε τον διακαή πόθο του Τσάβι Πασκουάλ και είχε την πρόταση εδώ και καιρό και το συμβόλαιο του θα είναι διετές.  Ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στο “σταφ” αφήνοντας μετά από 27 χρόνια τον Παναθηναϊκό όπου εργάστηκε αρχικά στο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια στο μπάσκετ, όπου έζησε όλη την τεράστια πορεία με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από τα τέλη των 90s.

Ποιο είναι όμως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης;

Ο Γιάννης Ζυγούρης κατάγεται από τα Σέρβια Κοζάνης.

Από την γνωστή κωμόπολη της Δυτικής Μακεδονίας κατάγεται επίσης ο επί 35 χρόνια φυσιοθεραπευτής τοπ επιπέδου Βασίλης Οικονομίδης που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό και τον ΑΠΟΕΛ.

Το 2017 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον επονομαζόμενο και “μάγο” ή “χρυσά χέρια” Βασίλη Οικονομίδη για την 25ετή του παρουσία στα “πράσινα”.

Εδώ και λίγο καιρό εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στον Άρη και συνεχίζει την παράδοση ο Δημοσθένης Τζιφόπουλος (ανιψιός του γνωστού ποδοσφαιριστή του παρελθόντος Γιάννη Τζιφόπουλου)! Ο Δημοσθένης Τζιφόπουλος κατάγεται και αυτός από τα Σέρβια.

Δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο μια κωμόπολη λίγων χιλιάδων ανθρώπων να έχει βγάλει τρεις φυσιοθεραπευτές που εργάστηκαν και εργάζονται σε μεγάλες ομάδες ταυτόχρονα!

https://www.sportshistory.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Εμείς δεν πρόσφεραμε κάτι στην επιτυχία τους εκτός από το σχολειο. ότι πέτυχαν το πέτυχαν διότι έφυγαν από το νομο μας. Γιατί εδώ και κυρίως στα Σέρβια οποίος αξίζει τον πνίγουν οι νομάρχες και οι καλαμοκαβαλητες. Υγ Θα ακολουθήσει άρθρο του ερασιτέχνη ιστοριοδίφη που θα εγκαλει τον αρθρογράφο γιατί ονομάζει τα Σέρβια κωμόπολη και γιατί δεν γράφει πόσο σημαντικά υπήρξαν μέχρι πριν πέντε γενεές και πόσο αδικημένοι είμαστε. Μετά θα δείξουν το χθεσινό σύμφωνο με την γραμματεία ισότητας που υπέγραψε ο δήμος και θα προσβάλλουν κατόπιν κάθε γυναίκα που δεν είναι ψηφοφόρος τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Β Α Σ Ι Λ Η Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Δ Η ΣΤΟΝ Γ Ι Α Ν Ν Η Ζ Υ Γ Ο Υ Ρ Η ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΖΙΦΟΠΟΥΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Το Προφίλ μας