Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης: Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλες/όλους τους συναδέλφους στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων Βελβεντού, Βοΐου, Κοζάνης και Σερβίων

Ο Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης υιοθετεί πλήρως το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ- ΟΤΑ της 26.06.2021 και εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στις/στους συναδέλφους των κοινωνικών δομών των Δήμων Βελβεντού, Βοίου, Κοζάνης και Σερβίων.Το δελτίο τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι το εξής:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία και εκφράζει την στήριξή της στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών-Υπηρεσιών των Δήμων, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εργασιακή τους «ομηρία».

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών-Υπηρεσιών των Δήμων που αποφάσισαν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το προσεχές διάστημα σύμφωνα με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι: Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Η.Φ.Η. Ελλάδος, Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.-ΜεΑ, Σύλλογος Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας (Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.) και Σωματείο Εργαζομένων σε Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ο.Τ.Α. Κρήτης.

Αποτελεί πάγιο κοινό αίτημα η αναγνώριση της κάλυψης πάγιων και διαρκών αναγκών και η μετατροπή των συμβάσεων τους σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), με σκοπό να σταματήσει να διαιωνίζεται η χρόνια εργασιακή τους «ομηρία».

Το Δ.Σ. Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας