Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Καλλιόπη Βέττα: Όχι στην δημιουργία ΧΥΤΑΜ στη ΜΑΒΕ – Παρακολούθηση της συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων και περιοδεία στην λαϊκή αγορά της περιοχής

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑΜ στις εγκαταστάσεις της πρώην ΜΑΒΕ στο Ζιδάνι.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους παριστάμενους, διατρανώθηκε η κοινή πίστη ότι η δημιουργία ΧΥΤΑΜ - ελλείψει κοινωνικής συναίνεσης και επιστημονικής τεκμηρίωσης για την περιβαλλοντική ασφάλεια ενός τέτοιου μέτρου- αποτελεί νάρκη για την ευρύτερη περιοχή και πρέπει να σταματήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την συγκεκριμένη χωροθέτηση.

Η κ. Βέττα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη κοινοβουλευτική δραστηριότητα που έχει αναλάβει αναφορικά με το ζήτημα και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους, ζητώντας, παράλληλα, να είναι  σε επαγρύπνηση για την αποτροπή του σχεδίου δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στην περιοχή.Παράλληλα, χθες το βράδυ η κ. Βέττα παρευρέθηκε στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων όπου παρακολούθησε την καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου, θαυμάζοντας την δεξιοτεχνία, την αφοσίωση και την ικανότητα των νεαρών μουσικών και των δασκάλων τους.

Τέλος, σήμερα το πρωί περιόδευσε στην λαϊκή αγορά των Σερβίων, όπου μίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές για ζητήματα της τοπικής, αλλά και γενικής επικαιρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας