Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

H φετινή γιορτή ψαριού είναι αφιερωμένη στην καραβίδα – Άφθονη δωρεάν καραβίδα για όλους υπόσχεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου – Τα παράπονά του για τη μη στήριξη από το δήμο Σερβίων – Βελβεντού (Βίντεο 12′)

Από το kozan.gr
Kαλεσμένος στη σημερινή μεσημεριανή εκπομπή, “Ώρα Αιχμής”, της τηλεόρασης του FLASH, ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου, Νίκος Κουρτίδης. “Να έρθει ο κόσμος στη γιορτή ψαριού που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις 24 Οκτωβρίου, στο κέντρο Ναϊάδες (διασταύρωση Βελβεντού). Θα υπάρχει άφθονη, δωρεάν, καραβίδα για όλους”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο πρόεδρος εξέφρασε τα παράπονά του για το δήμου Σερβίων – Βελβεντού, για τη μη στήριξη στις δράσεις του συλλόγου, τα τελευταία δύο χρόνια. Δείτε το σχετικό βίντεο, που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΝΑΙΑΔΕΣ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

giati se klhsto xoro einai h konoma o noon nohto

Το Προφίλ μας