Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Συγχαρητήρια στην Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας από το Δήμο Βοΐου

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου συγχαίρουν θερμά το Δ.Σ. και τα μέλη της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη.
Επίσης, ευχαριστούν και συγχαίρουν: 1. όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Δράσης και βοήθησαν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας τα είδη που συγκεντρώθηκαν, και 2. τους δύο υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν στην μεταφορά των ειδών με το φορτηγό του Δήμου Βοΐου από τη Σιάτιστα μέχρι τον Συνοριακό Σταθμό της Ειδομένης, όπου παράλληλα εξυπηρέτησαν την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης από τις αποθήκες του ΟΗΕ στους καταυλισμούς των προσφύγων.
Ο Δήμος Βοΐου, βοηθώντας την προσπάθεια της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας, διέθεσε το φορτηγό του Δήμου και δύο εργαζόμενους, για τη μεταφορά των ειδών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και η Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Πολυτίδου Εβελίνα, η συγκεκριμένη αποστολή ήταν από τις πιο οργανωμένες αποστολές, καθώς τα είδη ήταν άψογα οργανωμένα και τακτοποιημένα σε κούτες, διευκολύνοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο τους στη διανομή των ειδών στους καταυλισμούς των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας