Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΟΛΗ η Λαϊκή Συνέλευση Δ.Κ. Σερβίων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού (Video 240' www.Live-Avles.tv)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ'!!!!!!!!!!!!! Γιατρέ Αλέκο Λαιοπουλε τα είπες όλα μέσα σε δέκα λεπτά αυτά που όλοι οι άλλοι τα συζητάνε πίσω από τις πλάτες και δεν έχουν τα κότσια να τα πουν μπροστά εσυ το απέδειξες χθες ότι έχει τα κότσια να λες τα πράγματα όπως είναι χωρίς να χαϊδεύεις τα αυτιά κανενός ΜΠΡΑΒΟ''!!'!!!!!!!!!'

Ανώνυμος είπε...

Καλά Δημότες δεν είχε η Λαική Συνέλευση;Mόνο υποψήφιοι Δημάρχοι του 2019 υπήρχαν;Θα πεις εδώ βγήκε ο Γιατρός δεν θα βγούνε όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

κ. Λαιόπουλε, μετά την απομάκρυνση από το ταμειο, ουδέν λάθος αναγνωριζεται. Σε χρησιμοποιήσαν για να κάνουν την δουλειά τους και εχθές στην συνευλευση εισέπραξες τις αλήθειες του Δημαρχου, που κόπηκαν σπό το βιντεο.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο κ.Λαϊοπουλε ειχες τα κοτσια και τα ειπες εξω απο τα δοντια!!!!!
μεσα σε 10 λεπτα καταφερες να θύξεις ολα τα προβλήματα τοου δημου

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα. Μπραβο στον κυριο Λαιπουλο στον κυριο Μακρυγιαννη και στον Κωστα Πασχο. Ολοι τα ειπατε πολυ ομορφα και ωραια. Αλλα χαρηκα τον Κυριο Πασχο. Ηταν συντομος και ειπε πολυ σημαντικα πραγματα. Και χαρηκα γιατι ηταν συμφωνος Αντιπεριφερειαρχης,προεδρος δημοτικου συμβουλιου και ο κυριος Ζορμπας. Επισης πολλα συγχαρητηρια στον κυριο Μακρυγιαννη Μενελαο. Σαν νεος πρεπει να σταματησουμε με το εγω και να ενωθουμε ολοι σαν γροθια για το καλο του τοπου μας.

Ανώνυμος είπε...

tsapa parakalas stayraki na er8oyn sto grafeio soy oiforeis.den katalaves oti se exoyn xes..no.

Ανώνυμος είπε...

Γαμώτομου εβαλα 10 στρέμματα βυσινιές και οι Ρώσοι θέλουν κάθε μέρα 2 νταλίκες κεράσια τήν πατήσαμε πάλι μπορεί τον αλλα το μήνα που θα βγάλουμε τα αγγούρια να μας τα πουλήση στήν Γερμανία ο Γιατρός

Ανώνυμος είπε...

Στον κ. Διευθυντή κ. Λαιόπουλο θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια και μπράβο του, οπως πάντα ακαίρεος με πα@@@@ και δίκαιος. Στους Σερβιώτες κρίμα , βρέ σας υπηρέτησε 30 χρόνια γιατρός ,κανείς άλλος τόσα χρονια, δεν κάθισε υπάλληλος και μάλιστα γιατρός που σας έκανε το καλλίτερο Κέντρο Υγείας . Ενας δεν βγήκε να πεί οτι έτσι είναι τα πράγματα οπως τα είπε ο γιατρός? Καλά σας είπε κάποιος οτι [ η κολοκύθα ανγγειό και τα Σέρβια χωριό δεν γίονονται καμιάφρα]Την επόμενη φορά σας χρειάζεται δήμαρχος απ του γκλόκοβου. Ενας υπάλληλος που τον γνωρίζει πολύ καλα και δεν τα πήγαινε και τόσο καλά μαζύ του.Αλλά τον παραδέχομαι. και πάλι ΜΠΡΑΒΟ του.

Ανώνυμος είπε...

Φάνηκε μια υπερβολικά πτωχή σε προτάσεις, τίποτα ουσιαστικό.
Ολες οι προτάσεις ήταν καθημερινότητας τις οποίες αδυνατεί να αντιμετωπίσει η σημερινή Δημοτική Αρχή γιατί δεν έχει την θέληση και όρεξη για δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Λαιοπουλο;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το Προφίλ μας