Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Πρόσκληση φορέων για το θέμα της Λαϊκής Αγοράς Σερβίων

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στα Σέρβια με θέμα την πρόταση των Τεχνικών Υπηρεσιών για την προσωρινή ΄΄μεταφορά΄΄ της Λαϊκής Αγοράς λόγω της ταυτόχρονης εκτέλεσης, στο κέντρο της πόλης των Σερβίων, των έργων: Ανάπλαση Σερβίων,
Υπογειοποίηση των δικτύων χαμηλής και υψηλής τάσης, Κατασκευή υπογείων σταθμών, Ανακατασκευή Διατηρητέου Κτιρίου Ράπτη.

Καλούνται οι εκπρόσωποι και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων, οι καταστηματάρχες, οι εκπρόσωποι επαγγελματιών και πωλητών Λαϊκής Αγοράς, οι εκπρόσωποι φορέων της πόλης των Σερβίων να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συμμετέχουν με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων καθώς και αποφάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων τους για το συγκεκριμένο θέμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία είναι επιτέλους να μεταφερθεί η λαική αγορά στον χώρο της εμποροπανήγυρης. Οπου υπάρχει αρκετός χώρος για στάθμευση, τα υπόστεγα για τους πωλητές είναι έτοιμα και δεν υπάρχει αυτό το χάος κάθε δευτέρα μέσα στα σέρβια. Βέβαια θα παραπονεθούν τα καταστήματα του κέντρου για ακόμη μια φορά! αλλά αυτό το θέμα πρέπει να αλλάξει μία και καλή!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι σερβιώτες τα έχουν αποτελειώσει τα σέρβια με τα μυαλά που κουβαλάνε! άξιοι της μοίρας σας είστε!! γιαυτό και η μισή κοζάνη ξέρει μεχρι την διασταβρωση για βελβεντο!

Το Προφίλ μας