Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Δεν…παίζονται στο Δήμο Σερβίων-Πέταξαν φυλλάδια στους δρόμους για να διαφημίσουν τη λαϊκή συνέλευση και μετά…συμμετέχουν και στο «Let’s do it»-Φωτογραφίες!!!

Τα…παράλογα τούτης της χώρας συνεχίζονται! Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, στην προσπάθειά του να…διαφημίσει την αποψινή λαϊκή συνελευση στα Σέρβια, «πέταξε» εκατοντάδες σχετικά φυλλάδια (στιλ φειγ-βολάν), ρυπαίνοντας τους δρόμους της πόλης!!!


Και, όμως, η ίδια δημοτική αρχή συμμετέχει την Κυριακή στη δράση «Let’s Do It Greece 2015″!!!Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντου:


«Στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση ΄΄Let’s Do It Greece 2015΄΄
θα συμμετέχουν την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Εθελοντικές Ομάδες, Δημότες με τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού να υποστηρίζει τις δράσεις που θα αναπτυχθούν σε διάφορα σημεία του δήμου.

Το »Let’s do it World» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος»
Πηγή: Kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας