Την πώληση των ζυμαρικών PASTAÄLGAR FULLKORN και PASTAÄLGAR
σταματά η ΙΚΕΑ για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της
εταιρείας, υπάρχει πιθανότητα τα ζυμαρικά σε σχήμα άλκης ολικής άλεσης ή
μη, τα οποία διατίθενται μόνο στο σουηδικό κατάστημα τροφίμων, να
περιέχουν σόγια, συστατικό που δεν αναφέρεται στην ετικέτα των
προϊόντων.
«Η ασφάλεια είναι η πρωταρχική προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και για προληπτικούς λόγους σταμάτησε η πώληση των προϊόντων PASTAÄLGAR FULLKORΝ και PASTAÄLGAR και ανακαλούνται όλες οι παρτίδες τους. Η σόγια είναι ένα συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτήν, κατά τα άλλα είναι ένα απόλυτα ασφαλές συστατικό», επισημαίνει η εταιρεία.
Παράλληλα, η ΙΚΕΑ αναφέρει ότι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν τα εν λόγω προϊόντα και να αποζημιωθούν. «Οι καταναλωτές με σχετική ευαισθησία μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα PASTAÄLGAR FULLKORN και PASTAÄLGAR στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωσή τους. Ζητούμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε, χωρίς χρέωση, 801 11 22722», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: Ημερησία
«Η ασφάλεια είναι η πρωταρχική προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και για προληπτικούς λόγους σταμάτησε η πώληση των προϊόντων PASTAÄLGAR FULLKORΝ και PASTAÄLGAR και ανακαλούνται όλες οι παρτίδες τους. Η σόγια είναι ένα συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτήν, κατά τα άλλα είναι ένα απόλυτα ασφαλές συστατικό», επισημαίνει η εταιρεία.
Παράλληλα, η ΙΚΕΑ αναφέρει ότι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν τα εν λόγω προϊόντα και να αποζημιωθούν. «Οι καταναλωτές με σχετική ευαισθησία μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα PASTAÄLGAR FULLKORN και PASTAÄLGAR στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωσή τους. Ζητούμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε, χωρίς χρέωση, 801 11 22722», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: Ημερησία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου