Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ξεκινά σήμερα το δεκαήμερο προσφορών του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης -Την Πέμπτη οι εκλογές- Το χειμερινό πρόγραμμα

του Γιάννη Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ
Ξεκινά αύριο Σάββατο το δεκαήμερο προσφορών ή αλλιώς η Ενδιάμεση Εκπτωτική περίοδος για τα καταστήματα της Κοζάνης, που θα διαρκέσει έως τις 10 Νοεμβρίου.Παράλληλα ξεκινά αύριο το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχουν και οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης. Για όλα αυτά τα θέματα, μίλησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αθανασιάδης και ο Αντιπρόεδρος Σάκης Δραγατσίκας σε συνέντευξη τύπου.
Δεκαήμερο προσφορών

Με αγωνία περιμένουν οι έμποροι της Κοζάνης το δεκαήμερο, σύμφωνα με τον κ. Δραγατσίκα. Η περσινή αντίστοιχη περίοδος είχε πάει καλά και υπάρχει αντίστοιχη προσδοκία και φέτος. Σε κάθε περίπτωση τα καταστήματα είναι απόλυτα έτοιμα.
Την  Κυριακή υπάρχει η δυνατότητα τα καταστήματα να ανοίξουν, κάτι που όμως η πλειοψηφια των εμπόρων δεν θα κάνουν.
Ο κ. Δραγατσίκας ενημέρωσε τους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό πως κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Σύμφωνα με τη διατύπωση του ισχύοντος νόμου, η χρησιμοποίηση ποσοστού επιτρέπεται για τις εκπτώσεις και απαγορεύεται τόσο για τις προσφορές όσο και για τις προωθητικές ενέργειες.
Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου
Την Πέμπτη 6 Νοεμβριου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης. Θα υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο, την εκπροσώπηση στην ομοσπονδία καθώς και για την εξελεγκτική επιτροπή.
Χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη ανανέωση, καθώς για παράδειγμα από τους 8 υποψήφιους για τις 7 θέσεις στο Δ.Σ., μόνο οι 2 προέρχονται από το παλιό συμβούλιο.
«Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση, που θα υπάρξει και θέλω εδώ να ευχαριστήσω και τα παλιά μέλη, που έκαναν πίσω για να μπουν και νέοι άνθρωποι» τόνισε ο Δημήτρης Αθανασιάδης, που αναμένεται να είναι εκ νέου Πρόεδρος.
Παράλληλα ζήτησε τη συμμετοχή των εμπόρων για να ενισχυθεί ο Σύλλογος.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι
Διοικητικό Συμβούλιο (θα εκλεγούν 7 από τους 8)
Αθανασιάδης Δημήτριος
Γκουτζιώτη Σοφία
Δραγατσίκας Αθανάσιος
Μπουκουβάλας Χρήστος
Νατσιόπουλος Ιωάννης
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Πούλιος Χρήστος
Σαρρή Κωνσταντίνα
Ομοσπονδία (Για κάθε 30 ψηφοφους 1 θέση)
Αθανασιάδης Δημήτριος
Βαρέκας Αθανάσιος
Γκατζόφλιας Ιωάννης
Δραγατσίκας Αθανάσιος
Καραπαναγιωτίδου Μάρω
Μπαγκατζούνης Αθανάσιος
Πούλιος Χρήστος
Πρωίτση Ασπασία
Τανής Θωμάς
Χατζηγιαννακίδης Νικόλαος
Εξελεγκτική
Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
Μπασιάς Νικόλαος
Τσιομπάνος Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας