Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα Λεύκαρα του Δήμου Σερβίων Βελβεντού

Τα Λεύκαρα του Δήμου Σερβίων Βελβεντού επισκέφτηκε, χθες Κυριακή, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη Βουλευτή Κοζάνης του κόμματος Ευγενία Ουζουνίδου. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης ΑΝΤΑΜΑ, Λιάκος Πολυδεύκης, καθώς και νομαρχιακά και  τοπικά στελέχη της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων Βελβεντού.
Κατά τη συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού αναδύθηκαν ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως είναι τα προβλήματα της κτηνοτροφίας (κόστη παραγωγής, ψαλίδα στις τιμές χονδρικής και λιανικής πώλησης, καταρροϊκός πυρετός, εξισωτική αποζημίωση σε σχέση με τους βοσκοτόπους κ.ά.), προβλήματα της τοπικής γεωργικής παραγωγής, αλλά και προβλήματα της συγκυρίας, όπως κόκκινα δάνεια, κόστος ζωής, φορολογικά κ.ά.
Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος για όλα τα θέματα  που τέθηκαν για συζήτηση, ενώ ταυτόχρονα καταγράφηκαν οι τοποθετήσεις και ο προβληματισμός των κατοίκων, προκειμένου να εμπλουτιστούν  τα αναλυτικά δεδομένα για παραπέρα επεξεργασία και εξειδίκευση των προτάσεων του κόμματος.
Τέλος, εκείνο που πρέπει να επισημανθεί είναι η κοινή εκτίμηση ότι διανύουμε μια χωρίς προηγούμενο πολυεπίπεδη κρίση και η κοινή πεποίθηση ότι η ανατροπή αυτής της κατάστασης και η δρομολόγηση μιας άλλης πορείας στην κοινωνία μας είναι κατεπείγουσας σημασίας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων Βελβεντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας