Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

H στιγμή της διακοπής του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού: φωνές, βρισιές, προπηλακισμοί, ο Δήμαρχος επιχαίρει και παρά λίγο στα χέρια Δημοτικοί Σύμβουλοι και Καταφυγιώτες...

Οι ...στιγμές (ΒΙΝΤΕΟ) της διακοπής της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων - Βελβεντού, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, κατά τη συζήτηση του θέματος "Περί λήψης απόφασης για την διάνοιξη του υπολοίπου τμήματος Δασικής Οδού Βελβεντού - Καταφυγίου".
.
gmastr

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέφτω από τα σύννεφα. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην εις την αρίαν κοινωνίαν των πολιτών του Βελβενδού;;; Ο μον ντιε…. Τς τς τς

Ανώνυμος είπε...

Λίγο υπερβολικοί, φωνές ΝΑΙ και μάλιστα πολλές, γαλλικά ΝΑΙ και εκατέρωθεν, προπηλακισμοί όμως ΟΧΙ, καθώτι οι πολλοί ήταν οι ψυχραιμότεροι που απομόνωσαν τους ελάχιστους πιο θερμοκέφαλους. Και βέβαια υπήρξαν και πιο συγκαταβατικές φωνές που στο όνομα της σκοπιμότητας παρότι ήταν αποδεκτές από τους μετριοπαθείς, δεν εισακούστηκαν και λόγω ... σκοπιμοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ε?ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντύπωση πως δεν φταίει ο Δήμαρχος.
Φταίει ο νόμος, πρέπει κάθε υποψήφιος Δήμαρχος να υποβάλετε πρώτα σε ψυχολογικά τεστ και στην συνέχεια να εγκρίνετε η υποψηφιότητα.
ή το τρίμηνο πριν την ανάληψη να υποβάλλονται σε ιδικά σεμινάρια Διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!ΛΥΠΑΜΑΙ !

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα σας πονάει ε?

Ανώνυμος είπε...

APISTEYTA PRAGMATA.ORMHKSANE NA XTYPHSOYNE TON KOSMO!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως και δεν έβαλες εσύ για δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Στη Μόσχα αδελφές μου στην Μόσχα!

Ανώνυμος είπε...

Χαρτομάντιλα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΑΥΓΑ !!!
ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι χαμός έγινε! Σκηνικό πολέμου στην αίθουσα! Άιντε ρε άιντε

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10.29. Αυτό που μας πονάει, είναι αυτό που βιώνει ο τόπος που αγαπάμε, απο αυτό το πράγμα που παριστάνει το Δήμαρχο. Δε χρειάζεται να δίνεις απαντήσεις σε κάθε σχόλιο, όπως κάνεις και παρακάτω, διότι καταλάβαμε ότι στερείσαι παιδείας, εξυπνάδας και ήθους , αλλά σου περισσεύει η μικροψυχία , η έλλειψη κριτικής σκέψης και η μοχθηρία.

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα, χα! Τι ενδιαφέρουσα προσέγγιση! Από όλο το χθεσινό , αυτό το συμπέρασμα έβγαλες; Ω! Τι αντίληψη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο χθεσινός τραμπούκος, μήπως σου θύμησε κι εσένα εποχές Κοκολιού;

Ανώνυμος είπε...

Σου επαναλαμβάνω το σχόλιο που έκανε ο Χειμωνάς προς την Καψή.Άμα δεν το ξέρεις γκουγκλαρέ το!

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι δεν είναι θέμα αντίληψης! Απλό παπαγαλάκι είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσείς είστε κοκοράκια...

Ανώνυμος είπε...

Ηηη

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12.16. ΠΟΣΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΝΙΑ!!!!!!!




Ανώνυμος είπε...

Εμας κοκορακια μας φανηκαν οι χθεσινοι τραμπούκοι!!

Ανώνυμος είπε...

Piou Velbentou re ponire. Den toys vlepeis sklirotraxiloi katafgiotes eine.

Ανώνυμος είπε...

Tetio Mosxari pou eine, mono sti Mosxa mporoyn na miloyn gia afton.

Ανώνυμος είπε...

΄Ετσι είναι αυτά. Ο Ζήνος ζήρτησε συγνώμη απο μερους των Βελβεντινών. Αν είχε λίγη τσίπα χτες θα ζητούσε συγνώμη από μερους του Κοζαμτόπουλου.
kozan.gr: Απρόσμενη δήλωση “βόμβα” από το νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού Ζήνωνα Παπαδημητρίου – Ζήτησε συγνώμη, εκ μέρους της πλειοψηφίας των Βελβεντινών (που μετείχαν στις εκλογές), από τους δημότες των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων, για τη δυσλειτουργία και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρο το δήμο εξαιτίας της στάσης που κράτησαν ορισμένοι την προηγούμενη δημοτική περίοδο (Βίντεο) -
Δείτε εδώ http://www.kozan.gr/post/177995

Ανώνυμος είπε...

Και σεις ρε Καταφγιώτες δεν χριαζετε να κανετε πολλα. Πάρτε μια κάμερα και πάτε στο αγρόκτημα του Κοσματόπουλου στον Αγιο Χαράλαμπο στη λίμνη και βγάλτε ταινία με οσα εκτισε εκει και μετά δωστε την στον εισαγγελέα Κοζάνης. Θα δειτε για ποτε θα συμορφωθεί ο μέγας και τρανός Κοζματοπουλος. Δεν χρειαζεται να ξερετε εσεις το λογο. Φτανει που το ξερει αυτός.

Ανώνυμος είπε...

O φρούραρχος κύριος Κοκκινίδης κάνει προστασία δημάρχου. Αλλού ρα παραπέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο kos KOKKINIDHS HTAN BALTOS KAI PERIMENE THN STIGMH POY UA MPOROYSE NA KANEI THN PARASTASH TOY!ORMHSE THIGOMENOS DHUEN GIA PROSBOLH PROS TON DHMARXO ENV TOSH VRA O DHMARXOS MONOS TOY EIXE EKTETHEI!MPRABO TOT KALA TA KATAFERE!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ!ΤΟΣΗ ΨΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ!ΕΣΕΙΣ ΟΡΜΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΥΓΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΙΩΤΕΣ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΝΤΡΗ "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΩΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ.... ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ; ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ.... ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΖΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΠΤΟ ΤΖΕΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ..... ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ; ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΦΙΩΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΖΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.... ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Ante re orgio pou milas esy gia tin xontri kyria. Des prota ti gineka soy blaka.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

MH PROSPAUEITE NA KATHGORHSETE TOYS KATAFIOTES.TO OLO UEMA TO PROKALESATE ME TON TROPO SAS,DEN EINAI APO ALLO PLNHTH OI ANUROPOI TO DIKAIO TOYS HRUAN NA BROYN.THA GINEI O DROMOS DEN UA GINEI THA ARGHSEI TOYS TRELLANATE KAI THELATE NA TO PAIJETAI KAI SVTHRES ANOIGONTAS PARANOMA TAXA DROMO PYROPROSTASIAS.E KAI AFOY EISTE SVTHRES TI RVTATE TO DHMOTIKO SYMBOYLIO?THELETE NA MOIRASTEITE THN EYTHNH ?OYTE METAJH SAS DEN EISASTAN SYNENOHMENOI

Ανώνυμος είπε...

7,21 Η χοντρή κυρία ηρθε να υποβάλη τα παράπονα στο Δημοτικό Συμβούλιο , οι χοντρές θεσμικές κυρίες που χορεύαν στά τραπέζια στο Βαθύλακο μετά από λιλουπούτιο γεύμα στο Ροδίτη καμαρώνατε τώρα 7,21 φταίη η κυρία Ο Υ Σ Τ απο δω καθίκια .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΗ ΤΑ ΞΥΛΑ Ο ΤΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε .

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινίδης γνωστός για το βίο και την πολιτεία του. Πολύ γνωστός από το στρατό. Πάρα πολύ γνωστός. Τόσο γνωστός που οτανακούω τη λέξη ούρδα αυτόν θυμάμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ .ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Kala re magkes ti kanei aftos ekei katw. ;Aloga goyroynia skylia gates papies bromia kai disodia. Piga gia psarema eki kai prospathisa na do mesa. Mia zougkla apo fyta kai akatharsies. Enas psaras apo kei moy edeikse ta xoriafia pou mpazonei gia na ta kani kaliergia. Einai ola tis DEH alla oi ypefthinoi apo kei loyfaksan. Ola eine paranoma ola eine katapatimena. AFTOS O ANTHOPOS EINAI DHMARXOS MAS???? kai sy re Foti Zygoyri ton stirizeis afton ton anthropo. Den ton les na se ksenagisei ligo sto katsapliadiko poy exei sti limni?????
DEN YPARXEI KRATOS. DEN YPARXEI KRATOS. DEN YPARXEI KRATOS.

Ανώνυμος είπε...

kai pou na deite kai mixanimata pou ta exei paratimena mesa kai bromizoun ton topo. Pou na deite megala kratika mixanimata opos prin kati mines poy epsaxnan oi ypiresies mia mpoylntoza apo Florina kai tin eixe parei o kyrios Kosmatopoulos oso itan antiperifereiarxis kai tin kratise. den tin ksanagirise piso. Tin brikan sto ktima toy. Aytos o antruopos eine dimarxos mas.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα κάτι μυρίζει, ήταν ο μόνος που στήριζε την πρόταση Δημάρχου, οπως και με τον ΑΣΕΠΟΠ άλλωστε όλη η φασαρία έγινε γιατί δεν συνεργάστηκαν μαζί του για τα τελάρα.

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο κόσμος των Σερβίων του Βελβενδού των Καμβουνίων η απένατι κάτοικοι τους βρίζουν αυτοί τοσο αχυράνθρωποι ειναι τσίπα δεν εχουν επάνωτους δέστετους ολους να ξεπετωθούν απο το Δημαρχείο .

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΑΦΙΩΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΡΙΤΖΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ; ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε έλα στο Καταφύγι να σου πω εγώ ποιος είναι πρόβατο..έλα να μας τα πεις εκεί πάνω και θα σε ψάχνουν 100 χρόνια και δε θα σε βρίσκουνε..ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που 13 χρόνια ψήφιζες Πούλιο και έτρωγε λεφτά και έργα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ.αντε χόρτασε χρήμα ο κοντός.Τότε δεν είχες φωνή ε?Οσα έκανε ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΕΛΛΑΣ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ δε τα χει κανει κανένας.και με αποδειξεις με φωτογραφιες με βιντεακια τα παντα ειναι καταγεγραμενα και ο κοσμος τα βλεπει και τα εκτιμάει.Για να μη μιλησω για προσωπική εργασία.εγω 13 χρόνια δεν είδα τον Πούλιο να πιάνει ούτε σφυράκι στα χέρια του να καρφώσει κάτι....μόνο να τρώει λεφτά ήξερε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ?1,2,3 Ε ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ.ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ?ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ?ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΡΙΤΖΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΦΙΛΕ....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ..ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

kai poly epieikos htan o kyrios me ayta poy akoyge tosi ora apo ena dimarxo kai malista morfomeno ypotithete giatro.esy na ntrepesai gia ta psemata kai tis anepitreptes ekfraseis toy dimarxoy.mh mas to paizete agioi kai prostates toy dhmarxoy des ti kanei se oloys mas ektos an kai esy symfoneis me ayta opote kai sy idios eisai ante tvra oloi ginate toy kollegioy..

Ανώνυμος είπε...

πλενε το στομα σου πρωτα και μετα μιλα για τον κυριο ΓΚΡΙΤΖΑ με Γ καφαλαιο αυτη τη φορα καλυτερα να μασεισ τον δημαρχο σου που δεν ξερει τι του γινεται

Ανώνυμος είπε...

βρε πως αλλαξε το κλιμα σε εναμισι μηνα. Οι μισοί που ψηφισαν γιατρο το μετανοιωσαν. εδω μεσα γιενται η καλιτερη στατιστικη. τι λες και συ κυρια Βλατή;

Ανώνυμος είπε...

Nikolaos Tetos=Prota to diko tou symferon kai meta ola ta alla.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε πως αλάζει το κλίμα σε χρονο ντε τε

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Ο,ΤΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΚΟΖΑΝΗΣ !!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ. ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΑΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΤΗ ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΠΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΥΧΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΛΕΑΝΔΡΟ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ), ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Σ.Δ.Ο.Ε. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΫΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΥΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ( ΨΙΝΑΚΗ ) ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... (ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ).

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΤΕΛΙΟΣΑΜΕ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΚΕΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΕΛΙΟΣΑΜΕ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Θ ΚΑΡΥΠΙΔΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΘ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΡΧΕΤΕ ΧΕΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ. ΕΔΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΥ- ΚΥΡΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣΕΙ. ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΩ ΕΤΟΥΤΟ ΑΚΟΥ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΟΡΕ ΠΟΤΕ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΡΙΒΟΥΝΕ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ? ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΚΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΦΩΣ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΙΦΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΤΗ ΓΗ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΙΟΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ. ΠΑΠΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Προφίλ μας