Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με ευρεία αποδοχή η Τάσα Σιόμου Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (βίντεο)

Με ευρεία πλειοψηφία και σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2014 η εκλογή της πρώτης Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης για τη Δυτική Μακεδονία Τάσας Σιόμου.Η επιλογή της κ. Σιόμου, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, έγινε στη βάση της αντίληψης για μια αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του πολίτη.
Ο θεσμός του Συμπαραστάτη αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο διαφάνειας, παρέχοντας τη δυνατότητα διαμεσολαβητικής επίλυσης των προβλημάτων που ανακύπτουν και είναι στη διάθεση όλων των πολιτών.
Η Τάσα Σιόμου με μακρά διαδρομή και γνώση των αυτοδιοικητικών πραγμάτων, έχοντας υπηρετήσει παράλληλα το χώρο της εκπαίδευσης για πολλά χρόνια, “πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και θα δώσει αξία στο θεσμό, τόνισε ο κ. Καρυπίδης.
“Σε καιρούς που ο λαός χειμάζεται δίνεται η ευκαιρία στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση να στήσει θεσμούς στην υπηρεσία της κοινωνίας και του δικαίου, ώστε να ανακτήσουν οι πολίτες την εμπιστοσύνη τους στα δημόσια πράγματα” είπε στην τοποθέτησή της η κ. Σιόμου.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας