Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η συζήτηση για την εξώδικη διαμαρτυρία του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού εναντίον του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού στη συνεδρίαση 29.10.2014 – Η …συνέχεια σήμερα Πέμπτη 7:00μμ στο Βελβεντό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού της Τετάρτης 29/10 να σημαδεύτηκε από τη διακοπή στη συζήτηση του θέματος "Περί λήψης απόφασης για την διάνοιξη του υπολοίπου τμήματος Δασικής Οδού Βελβεντού – Καταφυγίου», όμως ανάλογα ενδιαφέρουσα και «ζωηρή» ήταν και η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση που προηγήθηκε, για την εξώδικο διαμαρτυρία του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού εναντίον του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανασίου Κοσματόπουλου.








Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με εκτενή αποσπάσματα (20΄)…
Πάντως για τη …συνέχιση της συζήτησης ορίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, για σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7:00μμ, συνάντηση των «αντιμαχόμενων» πλευρών ΑΣΕΠΟΠ – δημάρχου, παρουσία και των επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΓΝΑΝΤΙ στο Βελβεντό.






Γιώργος Μαστρ.  


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντινοι ειστε πολυ γλυφτιδες. Χτες τον βριζατε και σημερα τον γλυφεται ποσο μ.......ς ειστε ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού............................

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ας τελειώσει πρώτα τον έλεγχο στο Δήμο, ας πάρει και ένα πανί τις business των ´αντί´ και των ´εξωκοινοβουλευτικων´ και τότε τα ξαναλέμε!

Ανώνυμος είπε...

Τα σβησατε τα σχολια 12.11 και 3.21 και 7.25 Γιατί άραγε; Ποιος έκανε παρεμβαση; Θα σας τσουξει σε λίγες μέρες. Τι λες και συ κ. Πρόεδρε;

ai-vreS είπε...

"Eπικοινωνήστε μαζί μας αν ενοχλείστε από αναρτήσεις ή σχόλια". Τι δεν κατάλαβες 3.15;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα το λογο που σβησατε σχολια γιατι ελεγαν αληθιες.

Ανώνυμος είπε...

Γκούρμπετο μεθυσμένος ηταν ψες στο Βαθυλακο ο Κοσματοπουλος. Ποια φλωρινς και τριχες κατσαρες

Ανώνυμος είπε...

Ακύρωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ραντεβού μαζί τους, διότι θα μετέβαινε στη Φλώρινα, όμως κάποιοι τον είδαν – λίγο νωρίτερα – σε καφετέρια στο Βαθύλακκο. Πληροφορούμαστε πως, χθες Δευτέρα, ήταν να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δ.Σ. του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού με το δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο, ώστε να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση, μετά το εξώδικο που του έστειλαν οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού και ζητώντας του να ανακαλέσει ή να ανασκευάσει τις απαξιωτικές δηλώσεις εναντίον τους. Ωστόσο, ο τελευταίος, με άλλοθι την υποχρέωση στη Φλώρινα (όπως προαναφέραμε), έστειλε εκπρόσωπο έναν εντεταλμένο σύμβουλο. Η «χρυσή οδός» δε βρέθηκε γι’ ακόμη μια φορά (είχε προηγηθεί μία ακόμη συνάντηση) κι απ’ ότι φαίνεται η συνέχεια θα δοθεί σε κάποια δικαστική αίθουσα. http://www.kozan.gr/post/184388

Ανώνυμος είπε...

Είδες δημαρχο μεθυσμενο; ε δες τον σε καθημερινή η παράσταση.
Μπράβο Μιλτο γιατι καθεσε ακομα εκει ; για να σε αποσωσει;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε θα έχουμε αποκαλύψεις για το ρόλο μερικών νέων βελβενδινών προστατών συμβουλων για το βιο και την πολιτεία τους

Το Προφίλ μας