Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Eyesland στο Art Cafe στην Κοζάνη

Το πολιτιστικό καφενείο Art Café σας προσκαλεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30 στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Νάντιας Χατζημητράγκα με τίτλο “Eyesland”, η οποία περιλαμβάνει 11 χαρακτηριστικά έργα (σε καμβά και λάδι) από τη θεματική ενότητα «Γυναικεία Πορτρέτα». Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το Φεβρουάριο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 
Σύντομο βιογραφικό: Η Νάντια Χατζημητράγκα γεννήθηκε στον Κρόκο Κοζάνης. Της αρέσει να ζωγραφίζει και να ανακατεύει χρώματα. Συχνά ζωγραφίζει γυναικεία πορτραίτα με μεγάλα μάτια και μικρά στόματα. Η Νάντια έχει μεγάλα μάτια. Σκέφτεται χρωματιστά και ασπρόμαυρα, απλά και περίπλοκα, καμιά φορά καθόλου και τίποτα. Θέλει να ταξιδέψει στην Ισλανδία και να δει τα ηφαίστεια. Πέρασε τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ μαθαίνοντας να σχεδιάζει σπίτια. Και ένα χρόνο στο Ρόττερνταμ, όπου έκανε πολλές βόλτες με ποδήλατο και έμαθε να σχεδιάζει πόλεις. Και παρά τα σπίτια και τις πόλεις, η Νάντια επιμένει να σχεδιάζει γυναικεία πορτραίτα. Φοβάται τη γρίπη και σιχαίνεται όποιον φτερνίζεται χωρίς να βάλει το χέρι μπροστά. 
(email: nadia.xm@gmail.com, tel:697.38.22.857, www.behance.net/nadia)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει, πραγματικα, τον κόπο να πιείτε εναν καφε και να δειτε τη δουλεια της Νάντιας. Είναι αξιολογότατη και με πολύ μεράκι!

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Re PP ise kai tis tehnis.Mipos ise zografos;
Alitheia, pos tha zografizes ton Nomarhi, meta apo ola ayta me Kehagia, Nenekous klp;

Ανώνυμος είπε...

Ας τα αφήσουμε αυτα εδώ...Υπάρχουν άλλες αναρτησεις. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πρώτη δουλεια μιας νεας κοπέλας, η οποία έχει ταλέντο...

Π.Π.

Το Προφίλ μας