Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή-Δημοψήφισμα για την ιθαγένεια

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Η επίσημη παρουσίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΛΑΟΣ αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης και της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στην οδό Παύλου Μελά 12. Για την επίσημη παρουσίαση βρέθηκε στην Κοζάνη η περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του ΛΑΟΣ Βασιλική Διαμαντίδου, παρουσία του βουλευτή Θεσσαλονίκης του κόμματος Άγγελου Κολοκοτρώνη, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός εισηγητής, απαντώντας και στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ. 
Στο πλαίσιο, λοιπόν, της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΛΑΟΣ, δημιουργήθηκε και εγκρίθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του κόμματος. Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής είναι ο Αναστάσιος Κυπιρτίδης, αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Παπατσιμούλης και γραμματέας ο Λάζαρος Χριστόπουλος. Συνοπτικά, τα μέλη της νέας Ν.Ε. Κοζάνης του ΛΑΟΣ είναι: 
Πρόεδρος: Κυπιρτίδης Αναστάσιος 
Αντιπρόεδρος: Παπατσιμούλης Δημήτριος 
Γραμματέας : Χριστόπουλος Λάζαρος 
Γραφείο Οργ/σεως: Κοκόγιας Γεώργιος 
Γραφείο Συνδικαλισμού: Γεωργιάδης Γρηγόριος 
Γραφείο Τοπ. Αυτοδιοίκησης: Γεωργιάδης Περικλής 
Γραφείο Νεολαίας: Αλέξιου Ευάγγελος 
Γραφείο Γυναικών: Τζούμα Λαμπρινή 
Γραφείο Οικονομικού: Μέγας Βασίλειος 
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ Άγγελος Κολοκοτρώνης αρχικά στήριξε τις αντιδράσεις δημοσιογράφων της περιοχής για την τοποθέτηση της γιγαντοοθόνης της Αποκριάς, μπροστά στο καμπαναριό της Κοζάνης, καταδικάζοντας (ως δημοσιογράφος και ο ίδιος) την εισαγγελική παρέμβαση και την προσφυγή της ιδιωτικής διαφημιστικής εταιρίας. Στη συνέχεια στάθηκε ιδιαίτερα στο αίτημα του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη για τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την ελληνική ιθαγένεια στους μετανάστες, διερωτώμενος «Τι πιο δημοκρατικό από το να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός για το αν δέχεται να παραχωρηθεί η ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες μετανάστες, όταν δεν έχουμε ακριβή στοιχεία για τον αριθμό τους και την προέλευσή τους. Τελικά πόσους μετανάστες μπορεί να αντέξει η ελληνική οικονομία και πόσους μπορεί να αφομοιώσει η ελληνική κοινωνία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας