Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ανάμεσα στους 16 καλύτερους ιστοτόπους το 2ο Γ/σιο Γρεβενών, πρόκριση για τον ιστότοπο της Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης

Ανάμεσα στους 16 καλύτερους ιστοτόπους, στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Δικτυακών Τόπων, περιλαμβάνεται ο ιστότοπος του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών. 
Τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διακτυακών Τόπων  προκήρυξε η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση και η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών "Μιχάλης Δερτούζος" σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, σε μια προσπάθεια να βραβευτούν οι καλύτεροι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο Σχολικό δίκτυο www.sch.gr.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ηθική και υλική επιβράβευση των σχολικών και των διοικητικών μονάδων καθώς και των εκπαιδευτικών - δημιουργών που διατηρούν ποιοτικούς διαδικτυακούς τόπους παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Παράλληλα για πρώτη φορά θα δοθεί βραβείο στον καλύτερο διαδικτυακό τόπο διοικητικής μονάδας (Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης). Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2010 σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του «2ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνέδριου Ημαθίας» (23-25 Απριλίου 2010).
 
Η Α΄φάση αξιολόγησης των σχολικών ιστοσελίδων ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου  2010, στη διάρκεια της οποίας αξιολογήθηκαν 542 διαδικτυακοί τόποι από 40 αξιολογητές και τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν διοικητικές μονάδες καθώς και σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα.  Αναλυτικά δείτε τα αποτελέσματα εδώ   , ανάμεσά τους στην κατηγορία γυμνασίων και το 2ο Γ/σιο Γρεβενών. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν 6 διαδικτυακοί χώροι (1η, 2η, 3η Θέση και 3 έπαινοι).
Στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τα 1213 Λύκεια της χώρας έλαβαν μέρος τα 800 λύκεια που διατηρούν ενεργό δικτυακό τόπο και από αυτά μόνο τα 93 τροποποιήθηκαν μέσα στο 2009. Από τα 2012 Γυμνάσια της χώρας έλαβαν μέρος τα 1137 που διατηρούν δικτυακό τόπο και μόνο στα 148 είναι ενεργός. Για τα ΕΠΑΛ οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι 1021 - 400 - 35 και για τα ΣΕΚ: 134 - 82 - 13 . Συνολικά στο 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό διαγωνίζονται 542 από τις 5712 σχολικές μονάδες σε όλες τις κατηγορίες.

Στις διοικητικές μονάδες, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης είναι ανάμεσα στις 9 Διευθύνσεις που προκρίθηκαν (Αν. Θεσ/νίκης, Δυτ. Θεσ/νίκης, Δράμας, Χίου, Φθιώτιδας, Σερρών,  Ημαθίας, 4ο γρ. Α/θμιας Αθηνών και Κοζάνης). Στην επόμενη φάση θα προκριθούν 3 διαδικτυακοί χώροι (1η Θέση και 2 έπαινοι).

Σχόλιο ai-vreS: την είδηση για το 2ο Γ/σιο Γρεβενών ακούσαμε στην ΕΡΑ Κοζάνης
Συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και στο 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών. 

3 σχόλια:

Κυριάκος Τσολακίδης, Καθηγητής Πληροφορικής είπε...

Συγχαρητήρια στον προϊστάμενο ΠΛΗΝΕΤ Ν. Κοζάνης Κο Μαρκόπουλο Νικόλαο καθώς και στους συνεργάτες του.

Ανώνυμος είπε...

KIRGIAKO, TELEYTEA DEN PAS STIS SYNEDRIASEIS TOY DIMOTIKOY SYMBOYLIOY. GIATI APEHEIS;
POS PERASES STO PARISI;
ENA FILOS

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σ' αυτούς που μοχθούν για τα αξιόλογα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια παιδιά.

Το Προφίλ μας