Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Νύχτες κωμωδίας & Άγονη γραμμή

Το 2007 το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ξεκίνησε δύο προγράμματα.  Συνεχίζοντας τις παραστάσεις στα μπαρ που είχαν ξεκινήσει λίγα χρόνια νωρίτερα, άλλαξε το περιεχόμενο τους και επέλεξε το θεατρικό είδος της stand up comedy. Ένα θεατρικό είδος με μεγάλη ιστορία, προορισμένο να παίζεται σε μπαρ και άλλους μη θεατρικούς χώρους. Παράλληλα ξεκίνησε και το πρόγραμμα της Άγονης γραμμής με την αμέριστη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Στόχος του προγράμματος ήταν η χειμερινή περιοδεία στην περιφέρεια και ιδιαίτερα σε απομακρυσμένα χωριά. Με αυτό το πρόγραμμα θέλαμε να αποδείξουμε ότι το θέατρο μπορεί να πάει παντού.
 Φέτος τρίτη χρονιά, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τα δύο προγράμματα. Έτσι οι νύχτες κωμωδίας, εκτός από τα μπαρ της πόλης, θα ταξιδέψουν στην άγονη γραμμή.
 Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την
Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ στο καφέ-μπαρ «ΦΛΟΥ». 
Οι παραστάσεις θα εξελιχθούν μέχρι το τέλος Μαΐου και το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται τμηματικά. Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια η ομάδα stand up comedy παραμένει σταθερή. Είναι ο Γιώργος Κοντορίκος, ο Τάκης Συνδουκάς, η Δώρα Σιαλβέρα και η Αναστασία Δαδαμόγια. Στο πιάνο ο Νίκος Παυλίδης.
Η παράσταση θα δοθεί:
22 – 23 Φεβρουαρίου στο «ΡΑΣΤΩΝΗ» και
24 – 25 Φεβρουαρίου στο «GALLERY» 
Η παράσταση  «ΝΥΧΤΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ» θα δοθεί  21 Φεβρουαρίου στο «ΔΙΠΛΟ», στην Πτολεμαϊδα, και 28 Φεβρουαρίου στο «ΡΟΔΟΝ», στα Σέρβια.
Γενική είσοδος: 8 € Πληροφορίες στο τηλ.:24610-24062

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας