Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Γ. Δακής: Επιτακτική αναγκαιότητα η άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων στη ΔΕΗ

Η διάχυτη ανησυχία και αναστάτωση της κοινωνίας του Νομού Κοζάνης για την αναστολή προσλήψεων των επιτυχόντων στη Δ.Ε.Η. Α.Ε. θέτει έντονο προβληματισμό τόσο για το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της ενέργειας, όσο και για την προοπτική της περιοχής μας ως ενεργειακής καρδιάς της πατρίδας μας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης με υπευθυνότητα, τεκμηρίωση και διαχρονική σταθερότητα αγωνίζεται για τα μείζονα ζητήματα της άμεσης πρόσληψης προσωπικού στη Δ.Ε.Η. Α.Ε., των μετεγκαταστάσεων των οικισμών Μαυροπηγής, Ποντοκώμης και Ακρινής καθώς και τη δημοπράτηση του νέου ΑΗΣ «Πτολεμαΐδα V», ως ζωτικής σημασίας για το Νομό Κοζάνης. 
Συνθέτοντας τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πολιτών και των φορέων του τόπου μας συγκαλείται έκτακτο Νομαρχιακό Συμβούλιο την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 7 το βράδυ, καθώς και έκτακτη συνεδρίαση του «Συμφώνου Συνεργασίας – Συνύπαρξης της ΔΕΗ Α.Ε. με την Τοπική Κοινωνία» την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 8 το βράδυ, για διαβούλευση και λήψη αποφάσεων στην κατεύθυνση στήριξης των στρατηγικών συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί η ολοφάνερη ανικανότητα σου να ΄΄φέρεις΄΄ πραγματική ανάπτυξη στο νομό. Και ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό γεννά το γεγονός πως κάτι ΄΄άτομα΄΄ σαν και σένα προσβλέπουν σε μεγαλύτερα αξιώματα

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε τρέχατε τόσο καιρό ;; Από το καλοκαίρι του 2008 είχαν βγει τα πρώτα αποτελέσματα αλλά Κύριε Νομάρχα τότε δε ίδρωνε το αυτί σας;;;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα προηγούμενα δύο σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Και οι επιτυχόντες σήμερα βγήκαν πρώτη φορά να διαμαρτυρηθούν από το καλοκαίρι του 2008,σήμερα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παγώνει τον διαγωνισμό.

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA NA SOBAREYTOYME LIGO DEN MAS FTAEI OYTE O DAKHS OYTE H SHMERINH KYBERNHSH.TO MEGALYTERO KAI ASHGXORHTO LATHOS EINAI THS PROHGOYMENHS KYBERNHSHS H OPOIA MOLIS EIDE TA DYSKOLA TO EBALE STA PODIA OPOS KAI OI TOPIKOI BOYLEYTES THS ND OI OPIOI ENO MAS FANATIZAN KAI MAS PORONAN . OTAN KLEINAN TA FOTA KANONIZAN KAI BOLEYAN TA DIKA TOYS PAIDIA BLEPE TSIARTSIONI - PAPADOPOYLO. FYSIKA KAI OI DYO BOYLEYETES ALLA KAI TO IDIO KOMA TO PLHROSE KAI THA TO PLHROSEI ME TO IDIO NOMISMA. ALLOSTE DEN EINAI TYXAIO POY TO GOLDEN BOY THS MYKONOY ( TOPALIDHS) EPELEKSE THN MOYGKA STHN STROYGKA STHS TELEYTAIES KINHTOPOIHSEIS.....

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε(τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι τώρα)πως απο το 2011 ΣΤΑΔΙΑΚΑ θα αρχίσει να παίρνει επιτυχόντες(αν έχουν φτιάξει τα οικονομικά της χώρας.....ζήσε μαύρε μου...),να σας θυμίσω μερικά απο τα λόγια των Πασοκων όταν βρεθήκαν στην περιοχή με τον πρόεδρο της ΔΕΗ?
Άμεση απορρόφηση των επιτυχόντων και των 3 διαγωνισμών..
Νέος διαγωνισμός μέσα στο 2010..
Δημοπρατήσεις των νέων μονάδων..
Όταν μόλις πριν ένα μήνα άλλα τάζαν και τώρα άλλα κάνουν,περιμένουν να μην γίνουν κινητοποιήσεις?Μήπως δεν ξέραν πρίν ένα μήνα τα οικονομικά σε τι κατάσταση βρισκόταν όταν συνοδεύαν τον πρόεδρο της ΔΕΗ?
Μήπως μας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες? Μήπως τα κροκοδείλια δάκρυα βουλευτάδων του ΠΑΣΟΚ είναι για να καλύψουν τον κώλο τους και να μην τους κυνηγήσουν οι χωριανοί τους?
Και ένα ρητορικό ερώτημα..
Άν είχε αποφασίσει πρίν απο 5 μήνες η κυβέρνηση Καραμανλή να παγώσει τον διαγωνισμό με τις ίδιες αιτιολογίες σε πόσες ώρες δεν θα είχαμε ρεύμα?

Ανώνυμος είπε...

Δακής Νομάρχης ή Δάκης τραγουδιστής;

Ανώνυμος είπε...

Η Κοζάνη έχει Νομάρχη τον Δακή. Ε όχι. Ε ναι.

Το Προφίλ μας