Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Δήμος Αιανής: Επαναφέρει το αίτημα για σύνδεση της Αιανής με τον κόμβο Καισαρειάς

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Το αίτημα του δήμου Αιανής για σύνδεση της Αιανής με τον κόμβο της Καισαρειάς, επαναφέρει ο δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στην επιστολή αναφέρονται ειδικότερα τα ακόλουθα:
«Κύριε Γενικέ,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, το δελτίο τύπου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τον τίτλο «Η αλήθεια για τον οδικό άξονα Κοζάνης-Λάρισας» και τις διευκρινίσεις που δίδονται σχετικά με τις αναθέσεις μελετών , τα τμήματα που αφορά και λοιπά στοιχεία του έργου αυτού. Από το περιεχόμενο του δελτίου προκύπτει σαφώς η βούληση της πολιτείας για την υλοποίηση του και τη χαιρετίζουμε ως θετικό γεγονός.  Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο η κοινωνία της περιοχής το έχει ανάγκη για πολλούς λόγους και περιμένει την έναρξη της υλοποίησής του.
Σας γνωρίζουμε πως ο Δήμος μας, έχει ζητήσει τη σύνδεση της Αιανής με τον κόμβο της Καισαρειάς, έτσι ώστε αυτός ο κάθετος άξονας να εξυπηρετεί και τη δική μας περιοχή. Μάλιστα για αυτό το θέμα έχουμε αποστείλει στην Π.Δ.Μ. έγγραφο το Μάρτιο του 2007 (απ. 1753/07.03.07), με το οποίο κάναμε γνωστό το αίτημα μας. Το αίτημα αυτό το επαναλαμβάνουμε και τώρα.
Θεωρούμε κύριε Γενικέ, πως ο κάθετος άξονας Κοζάνης-Λάρισας είναι ένα έργο αναπτυξιακής προοπτικής για το Νομό Κοζάνης, που θα βγάλει από την απομόνωση την περιοχή και για αυτό το λόγο ζητάμε η Αιανή να έχει άμεση οδική σύνδεση με τον δρόμο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας