Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

NA Κοζάνης: Αναβάθμιση και εξοπλισμός του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πενταβρύσου

Τη σύμβαση του έργου: «Προμήθεια - εγκατάσταση εξοπλισμού των εργαστηρίων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πτολεμαΐδας στον Πεντάβρυσο» υπέγραψε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010 ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής. Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο Αντινομάρχης Ανάπτυξης Γιάννης Σόκουτης, ο Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Βούρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πτολεμαΐδας και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Πουγαρίδης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ. Μπονάτσος και η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κα. Καραγιαννάκου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 130.000 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 205) ΕΠΑΔΥΜ, με χρόνο περαίωσης τους τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. 
Το έργο προβλέπει τις ακόλουθες εργασίες:
Αποξήλωση και αποκατάσταση του δαπέδου του σχολείου με αντιολισθητικά πλακίδια, επικάλυψη εξωτερικών χώρων με χονδρόπλακες, αποξήλωση και αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων. Το εργαστήριο αυτόνομης διαβίωσης θα εξοπλιστεί με απλά και λειτουργικά έπιπλα (καναπέδες, τραπέζι, καθίσματα), τηλεόραση και ψυγείο, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να συνηθίσει να λειτουργεί αυτόνομα ενώ το εργαστήριο πληροφορικής 17 θέσεων θα εξοπλιστεί με 17 Η/Υ. Τέλος προβλέπεται η λειτουργία εργαστηρίου γεωπονίας που θα αποτελείται αποκλειστικά από ένα θερμοκήπιο επιφανείας 80 m2, του οποίου ο σκελετός θα είναι μεταλλικός, με επικάλυψη, η οποία θα αποτελείται από πλαστικά φύλλα πολυαιθυλενίου. 
Ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής δήλωσε, ότι με το έργο αυτό εκσυγχρονίζεται το διδακτήριο που αφορά την επαγγελματική εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές ικανότητες, τονίζοντας τη σπουδαιότητα να αποκτήσουν τα άτομα αυτά την απαραίτητη εξειδίκευση, ώστε να ενταχθούν με περισσότερα προσόντα στην παραγωγική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας