Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δήλωση Αλ. Αθανασιάδη για το "Πρόγραμμα Καλλικράτης"

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέτοντας σήμερα για δημόσια διαβούλευση τη νομοθετική πρωτοβουλία για τη «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης» συνεχίζει να υλοποιεί με συνέπεια τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, σημειώνει σε γραπτή δήλωσή του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης. Ο κ. Αθανασιάδης στην δήλωσή του σημειώνει πως με αυτή την πρωτοβουλία η κυβέρνηση συνεχίζει την παράδοση του ΠΑΣΟΚ στις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές καθώς η χώρα αφήνει πίσω της μια μεγάλη καθυστέρηση 40-50 και 60 ετών σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι περιφέρειες αποτελούν την πλέον υψηλή θεσμική έκφραση για την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή και η ιστορική τους ταυτότητα είναι ο μεγαλύτερος πόρος για την ανάπτυξη και την καλή λειτουργία της διοίκησης. Επί πλέον στο πλαίσιο της Νέας Αρχιτεκτονικής επαναθεμελιώνεται η πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση με λιγότερους και ισχυρότερους Δήμους ικανούς να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις και μεθόδους διοίκησης έτοιμες να υποδεχθούν διευρυμένες αρμοδιότητες προς όφελος των πολιτών.
Πηγή: ΕΡΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!
ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ "Οι περιφέρειες αποτελούν την πλέον υψηλή θεσμική έκφραση για την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή και η ιστορική τους ταυτότητα είναι ο μεγαλύτερος πόρος για την ανάπτυξη και την καλή λειτουργία της διοίκησης."
ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ.
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;
ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΕ;
ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ;
Ή ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ STAGE ΠΑΛΙ;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ!!!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ

Ανώνυμος είπε...

KERASAKIA STHN TOYRTA MAS XREIAZOTAN TORA....
LES KAI DEN XEROUME TI SHMAINEI AIRETH PERIFEREIA...ERGA THELOUME KI OXI LOGIDRIA KAI STOLIDIA...EPITELOYS ENA ORAMA GIA TON TOPO MAS..
TO EXETE H THA GEFTOUME PALI MIA APO TA IDIA..DEN XREIAZOMASTE DIAXEIRISTES ALLA ANTHROPOYS POU THA MAS VGALOYN APO TO TELMA GRHGORA...

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση, ειδικά για τους Βελβεντινούς και τους Αιανιώτες: Ζητήστε να σας πουν οι τοπικοι βουλευτες και γενικα οι πολιτικοι παραγοντες και τα κομματα, ποια η θεση τους για τη συνενωση Βελβεντού-Σερβίων, Κοζάνης-Αιανής. Δημόσια και με δήλωσή τους...Για όλους!

Π.Π.

Το Προφίλ μας