Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή του Δ. Μαυροματίδη επικεφαλή της παράταξης ΠΑΣΚ Μηχανικών


Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Μαυροματίδη, επικεφαλής της παράταξης ΠΑΣΚ Μηχανικών και Συνεργαζόμενοι, του ΤΕΕ - Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας
Η ΠΑΣΚ Μηχανικών και Συνεργαζόμενοι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, ολοκλήρωσε χθες τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της παράταξης. Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, μέσα από μια μαζική και πρωτόγνωρη για τα χρονικά του ΤΕΕ δημοκρατική διαδικασία, εξέλεξαν τον επικεφαλής και τα όργανά της. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συνάδελφοι στο πρόσωπό μου και με εξέλεξαν επικεφαλής της παράταξης, αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα.
Αισθάνομαι την ανάγκη μέσα από αυτή την επιστολή, να τους ευχαριστήσω θερμά και να υποσχεθώ ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, ώστε η ΠΑΣΚ και Συνεργαζόμενοι να καταστεί πρωτοπόρα παράταξη, δύναμη ανανέωσης και δημιουργίας. Δύναμη δημιουργίας για ένα ΤΕΕ παρεμβατικό, προοδευτικό και μαχητικό, στα θέματα που επιτάσσει ο θεσμικός του ρόλος, με την ισότιμη συμμετοχή όλων των συναδέλφων.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον συνυποψήφιο μου συνάδελφο Νίκο Συλλίρη για τον καλό του αγώνα και να τον διαβεβαιώσω ότι τις μάχες για το μέλλον του ΤΕΕ θα τις δώσουμε από κοινού.
Δημήτρης Μαυροματίδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Επικεφαλής ΠΑΣΚ Μηχανικών και Συνεργαζόμενοι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δημήτρη! Ελπίζω οι μηχανικοί να σε ψηφίσον για όλους μας.

Το Προφίλ μας