Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Fresh αέρας στα ερτζιανά της Κοζάνης - Fresh 92.9


Δελτίο Τύπου
Σχεδόν ένα μήνα στον «αέρα» συμπλήρωσε ο νέος Ραδιοφωνικός Σταθμός του Νομού Κοζάνης Fresh 92.9 και η ανταπόκριση των ακροατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το νέο ραδιόφωνο της Κοζάνης έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας μια νέα ισχυρή συνήθεια για τους ακροατές. Δυναμικός, παρεμβατικός, αποκαλυπτικός, έξυπνος, αλλά πάνω απ’ όλα ασυμβίβαστος, με ωραία μουσική και πολύ χιούμορ, ο Fresh 92.9 ξεκίνησε να γράφει τη δική του ιστορία στα ερτζιανά. Και όπως όλα δείχνουν, θα είναι μακρά και ανεξίτηλη. Στα χνάρια της επιτυχημένης συνταγής της εφημερίδας «KOSMOS», της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Δυτικής Μακεδονίας, το αδελφό ραδιόφωνο ώρα με την ώρα και ημέρα με την ημέρα αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τους φανατικούς του φίλους. Με το σύνθημα «η παρέα σου» ο Fresh 92.9 καθημερινά προσφέρει στους ακροατές ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας με πολύ μουσική και λίγα λόγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Fresh 92.9 είναι ο πρώτος σταθμός στην Κοζάνη, ο οποίος υιοθέτησε τη φιλοσοφία του μεικτού ρεπερτορίου και μόνο επιτυχιών(ξένο - ελληνικό), το οποίο ξεπέρασε με την επιτυχία του τα αναμενόμενα. Ο Fresh 92.9 υπόσχεται ότι δεν θα σταματήσει να πρωτοπορεί αλλά και να λαμβάνει συνεχώς υπόψη του τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και τις τάσεις της αγοράς, πραγματοποιώντας parties, πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τις καινούριες δουλειές των πιο αγαπημένων τραγουδιστών, event’s, συνεντεύξεις διάσημων καλλιτεχνών και κυκλοφορίας συλλογών.
Το 1ο Fresh 92.9 party είναι γεγονός! 
Ο Fresh 92.9 διοργάνωσε το πρώτο του Party στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης προσκαλώντας το κοινό του να φέρει τα cd του τα οποία δεν χρειάζεται ποια αφού θα ακούει την καλύτερη μουσική μέσα από την συχνότητα του. Η ανταπόκριση των ακροατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπου ανταμείφτηκαν με πλούσια ΔΩΡΑ από τους παραγωγούς του Fresh 92.9. Οι παραγωγοί υποσχέθηκαν στο κοινό ακόμη περισσότερες εκπλήξεις το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι μείνουν συντονισμένοι στη συχνότητα με την πιο fresh μουσική στην πόλη! Τα λαμπερά parties θα συνεχίσουν την επιτυχία τους όλο το Χειμώνα !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ANTE META TON LAZO SEIRA EXEI O NONO SAS SOKOYTHS KAI O ARXINONOS SAS LEOYDIS GIATI XORIS AYTOYS OXI MONO H APOTYXHMENHS SAS PETRAILAOFYLLADA SAS DEN THA YPHRXE ALLA OYTE KAI ESEIS, NA SAS DOYME TORA ADELFOI XATZINIKOLAOY META LEOYDI EPOXH TI THA KANATE,AN KAI THN MPAZA SAS THN KANATE KALH KAI MEGALH... SAS VLEPO PALI METANASTES YES MAN....

Το Προφίλ μας