Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η Εορδαϊκή εστία συνέβαλε στο ετήσιο ραντεβού των Πτολεμαϊτών Θεσ/νίκης

Με απόλυτη επιτυχία από κάθε άποψη πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και του ετήσιου χορού του Συλλόγου Πτολεμαϊτών Θεσσαλονίκης «Εορδαϊκή Εστία» στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη. Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Φρειδερίκη Κεφαλίδου, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους προσκεκλημένους επισήμανε ιδιαίτερα την παρουσία και προσφορά του πρώτου προέδρου και ιδρυτικού μέλους και ευεργέτη Παν. Βασιλειάδη (ιδιοκτήτη και διευθυντή εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη) καθώς και του εργολάβου Ιωάννη Μεντεκίδη, μέλους και ευεργέτη του συλλόγου. 
Η κ. Κεφαλίδου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές τις συναντήσεις που γίνονται με κάποια ευκαιρία και σκοπό έχουν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών με τη γενέτειρά τους Πτολεμαϊδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους ενίσχυσαν οικονομικά τη λαχειοφόρου αγοράς. Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρ. Τσιούμαρη η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πτολεμαϊδας Σ. Τέλιου μετέφερε το χαιρετισμό του, δίνοντας έμφασης στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Εορδαϊκή Εστία εδώ και 39 χρόνια. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Στ. Καλαφάτης, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ν. Τσιαρτσιώνης, ενώ με μηνύματά τους χαιρέτησαν την εκδήλωση οι βουλευτές Ν. Κοζάνης κ. Κουκουλόπουλος, Αθανασιάδης, Βλατής και Κασαπίδης. Η βραδιά κύλησε με εκλεκτή μουσική, χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας