Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Βόλεψαν παιδιά και συζύγους στην ΑΓΡΟΓΗ

από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ «ΑΓΡΟΓΗ»
Ποιοι όμως είναι οι εκλεκτοί της «Αγρογή» και ποια είναι τελικά η σχέση τους με κορυφαία στελέχη της Ν.Δ.;
1) Κωνσταντίνος Σουφλιάς, εξάδελφος του τέως υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργου Σουφλιά. 2) Θεώνη Τσιαρτσιώνη, κόρη του τέως υπουργού Μακεδονίας - Θράκης. 3) Μακρίνα Σελλοπούλου, σύζυγος του «γαλάζιου» αγροτοσυνδικαλιστή κ. Γιώργου Λαδόπουλου, ο οποίος αποτελεί το Νο 3 της λίστας των Λαρισαίων αγροτοπατέρων μετά τον κ. Θανάση Κοκκινούλη και τον κ. Χρήστο Σιδηρόπουλο. Ο κ. Λαδόπουλος, εκτός της ενεργούς συμμετοχής του στα πρόσφατα μπλόκα, την περασμένη Τετάρτη συμμετείχε και στην αποστολή των αγροτοσυνδικαλιστών που επισκέφθη καν τον πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά ώστε να τον ενημερώσουν για τα αιτήματα και τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. 4) Αποστόλης Καφετσούλης, «γαλάζιος» δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγιάς. 5) Δημήτρης Λεβέντης, κτηνοτρόφος, «γαλάζιος» συνδικαλιστής από τα Φάρσαλα. 6) Κωνσταντίνος Λάμπρος, πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας. 7) Γιώργος Νάκης, γιος του αντιδημάρχου Τρικάλων κ. Βασίλειου Νάκη. 8) Ευάγγελος Μπρουζούκης, αδελφός της δικηγόρου και δημοτικής συμβούλου του Δήμου Τρικάλων, στελέχους της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κυρίας Νικολέτας Μπρουζούκη.
Σχόλιο ai-vreS: σε λίγο ακολουθεί και η λίστα με όλα τα ονόματα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι βλέπω όλοι έχουν σχετικά πτυχία. Απορούσα και εγώ και έλεγα που βρήκαν ανθρώπους χωρίς πτυχία για να τους προσλάβουν, όταν έχουμε πληθωρισμό πτυχιούχων

Ανώνυμος είπε...

Να αναφερθεί μεσ τα ονόμα τα και ρο 62 Μπαλτάς Παναγιώτης . Τί σχέση έχει με το ΜΠΑΛΤΆ εκ Πλατανορέματος πρώην Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ Ανάπτυξης.

Ανώνυμος είπε...

9.53 Πληθώρα και όχι πληθωρισμό .... Είπαμε αλλα εσύ το το παράκανες.

Ανώνυμος είπε...

Αν ψάξετε καλύτερα την κατάσταση θα δείτε κι άλλα!
Ψάξτε και σε άλλους νομούς....

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε την ΑΓΡΟΓΗ κατι συνδικαλιστες Γαλαζιοι Πτολεμαιδα μερια. Να δειτε τι εχουν βολεψει. Σε ΔΕΗ σε παιδικους που διαχειριζεται η ΔΕΗ και περνουν και απο 10 χιλ εως 15 ο καθενας.

Ανώνυμος είπε...

Bρε τσοπάνι 8.41 επειδη σε βλέπω οτι είσαι ξεφτέρι απο τα γραφόμενα σου τι τα θέλεις εσύ τώρα αυτά.... πήγενε στη βάρδια σου και, που και που, να σηκώνεις το κεφάλι και να ευχαριστείς το θεό, και άσε σε άλλους να ασχοληθούν με γαλάζιούς και πράσινους συνδικαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

8.41 επειδή με προβλημάτισες με τα υπέρογκα ποσά που έβαλες για μισθούς
υπαλλήλων έχεις την αίσθηση του ευρω ή απ το ψυγείο βγήκες. Μάλλον είσαι ακόμα στην εποχή της δραχμής ... Ή μάθαμε που είναι το α και το ο στον υπολογιστεί και όποιον πάρει ο χάρος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 11:39, παρότι δεν είμαι ειδικός στα φιλολογικά νομίζω ότι η λέξη «πληθωρισμός» που χρησιμοποίησα είναι σωστή και χρησιμοποιείται για να δείξει την μειωμένη αξία που έχουν τα «πληθωριστικά» πτυχία και οι πτυχιούχοι, ακριβώς όπως το πληθωριστικό χρήμα.

Το Προφίλ μας