Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΓΡΟΓΗ και άλλα ευτράπελα


του Τάσου Τέλλογλου από το protagon 
Το ελληνικό δημόσιο αποφασισε να δημιουργήσει εναν οργανισμό για να διασφαλίσει –κάτι που γίνεται σε όλη την Ευρώπη -ότι η αγροτική γη θα παρέμενε αγροτική γη μετά από μεταβίβασή της, καταγράφοντας την, προτείνοντας μέτρα φορολογικά και άλλα. Ως εδώ όλα καλά. Μέχρι που αρχισε η υλοποίηση των προσλήψεων στο φορέα σε προεκλογική περίοδο. Και ο κάθε βουλευτής της ΝΔ εστελνε το καταλογάκι του με τα «επιθυμητά» αποτελεσματα και 3-4 άτομα για πρόσληψη.
Είχαν ακούσει ότι ο πρώην υπουργός Γεωργίας κ.Σωτήρης Χατζηγάκης, αποκαλούμενος και ευπατρίδης της πολιτικής, είχε αποφασίσει να ανοίξει υποκατάστημα της ΑΓΡΟΓΗΣ στα Τρίκαλα, πρωτεύουσα της εκλογικής του περιφέρειας για να φροντίσει προφανώς την δική του εκλογική πελατεία. Σύμφωνα με πληροφορίες απο τα Τρίκαλα στην ΑΓΡΟΓΗ γίνονταν προσλήψεις χωρίς ο οργανισμός να εχει γραφεία αλλά αυτό είναι παρωνυχίδα μπροστά στον συνολικό αριθμό των (περισσότερων) ασχέτων με το αντικείμενο υπαλλήλων που τελικά ξεπέρασαν τα 250 άτομα.
Η κα Κατερίνα Μπατζελή αποφασισε την 2η μέρα της θητείας της ως υπουργού να «μπλοκάρει» το φιλόδοξο σχέδιο του προκατόχου της αλλά το ΔΣ της εταιρείας προχώρησε στην υλοποίησή του. Αυτούς τώρα τους υπαλλήλους καλούμαστε να τους πληρώσουμε καθώς η απομακρυνσή τους φαίνεται νομικά αδύνατη. Μήπως θα έπρεπε οι αγρότες να ζητήσουν τα χρήματα που απαιτούν απο τους υπαλλήλους της ΑΓΡΟΓΗΣ και απο εκείνους που τους διόρισαν τοποθετώντας την υπόθεση στην ιστορική τροχιά της ελληνικής φαυλοκρατίας;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βράδυ Τρίτης, έξω από τη Βουλή. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Καχριμάκης απαντά σε ερώτηση που του τέθηκε (σε φιλική συζήτηση) "Θα δώσει τα ονόματα η υπουργός...Πάντως όσοι έχουνη προσληφθεί το έχουν παραδεχθεί...".

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Βρίσκουν στόχο οι ασσίστ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΚΑΤ`ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤ`ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Γιααα ...ρίξτε μια ματιά παρακάτω!!!

http://tsouknida.com/2010/01/27/44-216/

Το Προφίλ μας