Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Διευκρίνηση από τον ΤΟΕΒ Σερβίων

Σχετικά με σχόλιο στο ιστολόγιό σας
"exo dei ena agroti pou zei plousioparoxa, malista einai kai proedros sto toev servion, oxi mono xrosta posa sto toev alla agorase kai exoxiko sta leptokargia. Ayta einai ta xalia sas Ellines agrotes."

Eπίσης σε άλλη αναφορά λέγεται ότι ο Πρόεδρος οφείλει χρήματα για πέντε χρόνια.

Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι τουλάχιστον ο Πρόεδρος δεν οφείλει στον ΤΟΕΒ χρήματα και πολύ περισσότερο μάλιστα για τα πέντε τελευταία έτη.
Επίσης ενημερώνουμε ότι όποιο μέλος του ΤΟΕΒ ή αντιπρόσωπος επιθυμεί να δει ποιος και από πότε οφείλει μπορεί να προσέλθει στα γραφεία και να ελέγξει ότι χρειάζεται.

Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων Σερβίων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κωστα καθεσε και ασχολεισε με ανθρωπος πο καθοντε ολοι μερα και δεν εχουν να ασχοληθουν ολοι μερα με τιποτα εκτος απο την τεμπελιατους και εχουν και λογο .Παληκαρη προχωρα μπροστα και μπραβοσου για ολα που κατορθωσες μεχρι σημερα με την εργατεικοτητα σου και με την εξυπναδασου
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ai-vreS είπε...

Προς φίλο -η που μας βρίζει:
αγαπητέ μας φίλε -η, προσπαθήσαμε να σου εξηγήσουμε το σκεπτικό μας.
Θα το εκτιμούσαμε αν δε χρησιμοποιούσες το ιστολόγιό μας για να βγάλεις τα απωθημένα σου προς συγκεκριμένο άτομο ή άτομα. Αν επείγεσαι να κάνεις καταγγελία, στείλε μας το κείμενό σου επωνύμως να δημοσιευτεί.
Τα περί δορυφορικών τσοντών, στρινγκ κλπ δείχνουν το επίπεδο διαλόγου που σε χαρακτηρίζει: επιχειρήματα μηδέν και λάσπη στον ανεμιστήρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κοστα καθαισε κε ασχολησε με τεμπέληδαις..... Και γιουσουφάκι και ανορθόγραφος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ο κόσμος με τι να ασχοληθεί κ ασχολείτε με το τι κάνει ο Κώστας κ αν δουλεύει κ αν χρωστάει. Κοιτάξτε όλοι ο καθένας τα χάλια του κ μετά ασχοληθείτε με τους υπόλοιπους! Ο Κώστας έχει πειράξει ποτέ κανέναν από εσάς κ τον κρίνετε έτσι????

Το Προφίλ μας