Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

5η Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου-Έναρξη κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής στην Έκθεση

Το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνει για 5Η κατά σειρά φορά την «Ανθοκομική έκθεση & ειδών κήπου», από 05 ως 09 Μαΐου 2010, στις εγκαταστάσεις του στα Κοίλα Κοζάνης.  Εφαρμόζοντας την πολιτική της υποστήριξης των Ντόπιων επιχειρήσεων, είναι η μόνη Περιφερειακή Ανθοκομική Έκθεση της περιοχής μας όπου οι εκθέτες της είναι παραγωγοί και επιχειρηματίες κυρίως της ευρύτερης Δυτ. Μακεδονίας. 
Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», που καθιερώθηκε και αυτή και θα διοργανωθεί για 3η φορά και την ίδια περίοδο. Πολλές επιχειρήσεις, από τις πλέων δραστήριες αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρών τους, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τα προϊόντα τους. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση αυτή καθώς και τη συμμετοχή τους. 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΩΝ: 
· Παραγωγοί & Έμποροι Καλλωπιστικών Φυτών Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου καθώς και κηπευτικών φυτών
· Παραγωγοί & Έμποροι Καλλωπιστικών & Οπωροφόρων Δενδρυλλίων 
· Παραγωγοί & Έμποροι Αρωματικών Φυτών 
· Σύμβουλοι & Τεχνικοί Διαμόρφωσης Εξωτερικών χώρων 
· Κατασκευαστές & Έμποροι Διακοσμητικών & Χρηστικών Ειδών Εξωτερικού χώρου (γλάστρες, διακοσμητικά, πέργκολες, κούνιες & παιχνίδια, φούρνοι, βρύσες, κ.α.) 
· Κατασκευαστές & Έμποροι Επίπλωσης Εξωτερικού χώρου 
ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 
· Παραγωγοί & Έμποροι Παραδοσιακών Τροφίμων & Ποτών 
· Είδη Λαϊκής Τέχνης 
Η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2010. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Συμμετοχής σας απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης: Τηλ.: 2461045978, 45980 – 3, Fax: 2461045977, E-mail: ekthesis@otenet.gr, info@ekthesiako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας