Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

«Εδώ Λιλιπούπολη» -Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει την πρώτη παραγωγή του στο 2010

Eδώ Λιλιπούπολη - Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2009 στην «Αίθουσα Τέχνης» Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει την πρώτη παραγωγή του στο 2010.
Πρόκειται για την καλλιτεχνική σύμπραξη του Ωδείου Δημήτρης Δημόπουλος με τους Family Voices. Πέρυσι παρουσίασαν το αφιέρωμα στην όπερα με τίτλο “I love Opera”. Φέτος παρουσιάζουν το φημισμένο μουσικό παραμύθι. «Εδώ Λιλιπούπολη»
Πρόκειται για την ιστορική ραδιοφωνική εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος στην περίοδο 1976 – 1980. Εμπνευστής της ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Η Λιλιπούπολη, μια φανταστική χώρα που συνδέει το όνειρο με την πραγματικότητα, είχε μεγάλη επιτυχία εκείνη την εποχή. Τα τραγούδια της Λιλιπούπολης έγιναν στη συνέχεια κλασσικά και εκδόθηκαν σε δίσκους, τραγουδήθηκαν σε συναυλίες – και στο Ηρώδειο το 2003. Ο κόσμος της Λιλιπούπολης, ο Δήμαρχος Χαρκούδας, ο παπαγάλος, ο Βιστροπόφυγκας και όλοι οι άλλοι ήρωες της, συνεχίζουν να μας συντροφεύουν και να μας ταξιδεύουν σ΄ έναν κόσμο μαγικό. Ένας κόσμος για αληθινά παιδιά, αλλά και για τα παιδιά που κρύβουν οι μεγάλοι μέσα τους.
Μουσικοί : Νίκος Κυπουργός, Λένα Πλάτωνος, Δημήτρης Μαραγκόπουλος, Νίκος Χριστοδούλου Στίχοι : Μαριανίνα Κριεζή
Σκηνοθεσία : Ρεγγίνα Καπετανάκη
Ορχήστρα & χορωδία : Ωδείο Δημήτρης Δημόπουλος
Τραγουδούν : Family Voices Διεύθυνση Ορχήστρας : Θωμάς Κοντογιώργης
Γενική είσοδος 10€ Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης»-Πάρκο Αγ. Δημητρίου, από τις 8.30π.μ. – 2.30 μ.μ.
Πληροφορίες στο τηλ. 24610-24062 Ισχύουν εισιτήρια του Ο.Γ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας