Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού!!!

Μεσούσης της οικονομικής κρίσης ο κουρασμένος αντί να βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως κάνουν οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του, κλείνει ένα ραντεβού την ημέρα !!!! Συνήθως η ημέρα του τελειώνει στις 14.00 το μεσημέρι και το απόγευμά του είναι ελεύθερο!!!!! Ενώ υπάρχουν και μέρες κενές από ραντεβού για να ... ξεκουραστεί!!!

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:
http://www.primeminister.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=69&Itemid=53&limit=10&limitstart=0

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tόση ειρωνεία σε βάρος του Πρωθυπουργού?
Γιατί τοση αρνητικότητα σε βάρος του?
Αν ηταν ο Γιωργακης, θα ειχε σωθεί η χώρα?
Η ειρωνικη αντιμετωπιση του Πρωθυπουργού, δειχνει την ιδια αντιμετωπιση που εχει και ο δημαρχος Σερβιων και προκαλει πολλά ερωτηματα...
Στην Τουρκια να πάμε, σεβονται περισσότερο το κυρος του Ελληνα Πρωθυπουργου απο ΟΤΙ ΕΔΩ μερικοι παρατρεχάμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ποιο κυρος μωρε που εγινε ρομπα ξεκουμπωτη;;;;;
τι αλλο να κανει δλδ για να μας πει οτι θελει να φυγει;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως...Ρόμπα εγινες εσυ ο ίδιος και δεν το εχεις...αντιληφιεί!!! Αν εχεις αποψη, πέστην σωστά και όχι να...αραδιάζεις την ανοησία σου!!!

Ανώνυμος είπε...

To είσαι κουρασμένος δεν είναι κακό πράγμα.Το να είσαι ομως κουρασμένος και στα χέρια σου να κρατάς το τιμόνι μιας χώρας είναι έγκλημα.Μονο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να συμβαίνουν αυτά.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μου το λέγανε και δεν το πίστευα!!!!! Είναι επικίνδυνος όχι απλά κουρασμένος. Από τον αυτόματο πιλότο της πρώτης τετραετίας στην απόλυτη αποχαύνωση της δεύτερης....
Ε ρε πλειστεισιον που πεφτει και ταινίες στην τηλεόραση!!! Αφού το έχει ομολογήσει και ο ίδιος ότι βλέπει πολλή τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά ήταν ο βασικός Μέτοχος.Μετά ήταν η απογραφή.Υστερα ήταν ο Γενικός.Πήδηξε ή όχι;Μετά ήταν οι κουμπάροι.Φάγαν ή όχι;Μετά ήταν ο γιος του ταχυδρόμου.Την βίλα πως την έκανε;Eίχε πολλά προβλήματα ο κουρασμένος.Πως να μην κουραστεί ο άνθρωπος.Τόσους νόμους νομοθετεί εκ των υστέρων ο καημένος.Πως όμως να μην κουραστεί ουτε περίπτερο δεν είχε μέχρι να γίνει πρωθυπουργός.
Αχ με τς πουρδές αυγά δεν βάφονται(είναι και επικαίρο).Αλλιώς ο κώλος του για άβραστο γάλα.....

X.E.

Ανώνυμος είπε...

αχ συντρόφισσα
πολύ επιθετική σε βρίσκω. οι σχολιαστές επιτίθενται στον πρωθυπουργό κι εσύ στους σχολιαστές με άπρεπα σχόλια όπως ρόμπα έγινες εσύ, δε δουλεύει το μυαλό σας (και σε άλλες ανάρτησεις) είστε βλάκες και τέτοια ωραία.

αν δεν εχεις καταλαβει ότι κανουμε πλάκα σου το λεω ευθαρσώς τώρα για να το δεις: λοιπόν όλοι εμείς οι σχολιαστές ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ μην τα παίρνεις ολα τοσο σοβαρα

Ανώνυμος είπε...

Κατανοω την θεση σας και δεν εχω με κανεναν απο σας τιποτε.Η φραστικη διατυπωση μπορει να ειναι λιγο εντονη, αλλα δεν ειχα προθεση να θιξω κανενα απο εσας...

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν ειχεσ προθεση να θιξεις κανενα. σε αλλες αναρτησεις ομως ειχες??? οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι τι ειναι??? δεν εχεις καταλαβει οτι κανεις δε φερεται εναντιον εσου και του αντρα σου. την πολιτικη επικαιροτητα σχολιαζουμε κεντρικη και τοπικη. μην τα παιρνεις προσωπικα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το παίρνω προσωπικα...Αλλωστε δεν ειμαστε εδω για να μαλώνουμε...

Ανώνυμος είπε...

α ναι? δεν ειμαστε εδώ για να μαλώνουμε? παρακολουθώ τα σχόλιά σου από την αρχή. όλο φυτίλια βάζεις. ακόμα και σε φαινομενικά άσχετες αναρτήσεις πώς τα κάνεις έτσι και όλα αναφέρονται σε σένα και στο δημαρχούλη σου.

Το Προφίλ μας