Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

N.A. Κοζάνης: εμπλουτισμός λίμνης Σερβίων με γόνους ψαριών

Ο εμπλουτισμός με γόνο ψαριών, είναι μια από τις παράλληλες δράσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για τη Λίμνη Πολυφύτου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ισορροπία του υδάτινου οικοσυστήματος της Λίμνης, η αποκατάσταση της τροφικής αλυσίδας και η αύξηση της αλιευτικής παραγωγής.
Στην διαδικασία αυτή παραβρέθηκε ο Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Μαργαρίτης, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης στοχεύει να συμβάλει στην προστασία του οικοσυστήματος με την αύξηση του πληθυσμού των ιχθύων, διότι η δράση για το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας.
Πηγή: kozani.net

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθαρά επικοινωνιακή και συμβολική κίνηση να ριχτούν στη λίμνη 50.000 ιχθύδια πέστροφας. Η πέστροφα δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο περιβάλλον της λίμνης. Θέλει κρύα και τρεχούμενα νερά.
Εν πάσει περιπτώσει πολλοί είδαν λίγοι κατάλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

Tα ψάρια της λιμνης ΔΕΝ τρωγονται. Δεν εχουν γευση, ουτε ποιοτητα.Αλλωστε η λιμνη ειναι μολυσμενη ολα τα χρονια, απο ΜΑΒΕ κλπ. Λεγανε οτι ο Γουλιανος, το Μπρικι, ειναι τα καλυτερα ψαρια.Χαλασαν και αυτα.Οι ψαραδες το λενε οι ιδιοι, στην περιοχη μας δεν πουλαμε ψαρια. Τα στελνουμε σε εμπορους Θεσνικη, που τα δινουν εκει σε ταβερνες και δεν ξερουν τι γινεται στην λιμνη Πολυφυτου, που ειναι μολυσμενη! Τι να σου κανει τωρα η πεστροφα...

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα ειναι τα ψαρια!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας