Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΤΕΙ Κοζάνης: έπαιρναν πτυχία χωρίς να πατούν!!!

Νέα ανάρτηση σχετικά με το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στο troktiko
http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_2020.html

"Αυτό με τις πτυχιακές δεν είναι τίποτα. Όταν για παράδειγμα υπήρχε καθηγητής (ο Θεός να τον κάνει) από το 1995 ως το 2003 που δεν άφηνε φοιτητές να περάσουν τα μαθήματά του με αποτέλεσμα να... μη μπορούν να πάρουν το πτυχίο τους εξαιτίας αυτού, όταν υπήρχαν άλλοι καθηγητές που δεν περνούσαν φοιτητές μόνο και μόνο επειδή έτσι ήθελαν, ή υπήρχαν φοιτητές που έπαιρναν πτυχία χωρίς καν να πατάν στο ΤΕΙ απλά και μόνο επειδή ήταν μέλη της ΔΑΠ, ε τότε αυτό με τις πτυχιακές δε νομίζω να προκαλεί καμία εντύπωση..."


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi einai ta pragmata. O kathigitis htan mathimatikos kai den pernouse kanenan.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε οι φοιτητές που περνούσαν στο ΤΕΙ Κοζάνης με βαθμό πρόσβασης 7 (που σημαίνει ότι στα μαθηματικά έγραψαν 2 ή 3) όχι μόνο δεν ήξεραν μαθηματικά αλλά ούτε αριθμητική, οπότε ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν μαθηματικά. Αν λοιπόν κάποιος καθηγητής σεβόταν στοιχειωδώς τον εαυτό του δεν έπρεπε να περνάει κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Κι αν ήταν πραγματικός καθηγητής θα τους τα δίδασκε για να τα μάθουν, γιατί οι φοιτητές δε φταίνε για το σύστημα εξετάσεων ούτε για το αν περνούσαν με 2 ή 3. Άρα ποια είναι η δουλειά του καθηγητή? Να τους εκδικείται για το εκπαιδευτικό σύστημα??? Ή να τους κάνει μάθημα ώστε να πάρουν κάτι από τις σπουδές τους?

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι τους δίδασκε αλλά θα τους δίδασκε την ύλη των ΤΕΙ. Όμως για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τα διπλά και τριπλά ολοκληρώματα πρέπει να ξέρει την προπαίδεια, αλγεβρικές πράξεις, συναρτήσεις κλπ. Τι έπρεπε να κάνει ο Καθηγητής; Να διδάξει την ύλη του Δημοτικού του Γυμνασίου και του Λυκείου στα ΤΕΙ; Βέβαια θα ήταν καλός όπως και οι άλλοι καθηγητές των ΤΕΙ αν τους περνούσε όπως το ίδιο κάνουν οι δάσκαλοι στο δημοτικό και οι καθηγητές στο γυμνάσιο και Λύκειο. Όμως όλα αυτά το βρίσκουμε μπροστά μας όταν αργότερα κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από μας αλλά ούτε και εμείς από τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος καθηγητης ηταν κουκου και το ξέρω γιατι τον ειχα. Δεν έκανε μαθημα καθόλου - αλλά μιλούσε συνέχεια για την προσωπική του ζωή και για τους δικαστικούς αγώνες που ειχε. Και είχε πολλούς. Έκανε μήνυση σε όλους και ηταν στα δικαστηρια συνεχεια. Κυκλοφορούσε ολη μερα με δύο χαρτοφύλακες μεγάλους που είχαν μέσα τα πολυτιμότερα πράγματα. Φοβόταν να μην τον κλεψουν.

Κι αν θελετε το όνομα του σκεφτείτε εναν ροκ τραγουδοποιό παλιό.

Φοιτητής ΣΔΟ ΤΕΙ Κοζάνης (όπως το έλεγαν παλιά)

Ανώνυμος είπε...

Γι΄αυτό το ΤΕΙ Κοζάνης είναι το χειρότερο της Ελλάδας.Εχει τους χειρότερους καθηγητές και τους χειρότερους σπουδαστές.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση ποια αξιολόγηση το καταστάσεις σαν το χειρότερο της Ελλάδας; Θα ήθελα πολύ να μας την δείξεις. Αν δεν υπάρχει τέτοια και το έβγαλες από το μυαλό σου τότε το παραπάνω συμπέρασμα αφορά εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ακριβώς.Αυτό γίνεται μόνο στο ΤΕΙ Κοζάνης?Παντού τα ίδια γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Για ρωτήστε για κάτι ΔΑΠιτες και για τον αρχι-ΔΑΠίτη που τωρα είναι και προεδρος της ΝΟΔΕ να σας πουνε πόσες φορές πατησε, αν έδωσε εξετασεις και πώς πότε εκανε μεταπτυχιακο και διδακτορικο...

Ανώνυμος είπε...

Οι Πασπίτες του ΠΑΣΟΚ διάβαζαν;

Ανώνυμος είπε...

Μια που η ΠΑΣΠ εχει δεκα χρονια να βγει στο ΤΕΙ είτε διαβαζαν ειτε οχι το ιδιο ειναι. Γιατι και η διοικηση εδω και δεκα χρονια δεξια ειναι. Οποτε σιγουρα δε βοηθουσε τους ΠΑΣΠιτες.

Ανώνυμος είπε...

Τα κομματόσκυλα τα έχουν καλά με όλους, το ίδιο και η διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ όχι μόνο δεν πάτησε ποτέ αλλά τώρα, ως πτυχιούχος διδάσκει στο ΤΕΙ μάθημα, χωρίς βέβαια να έρχεται ποτέ (όχι δεν μιλάω για σύγχονες τεχνολογίες-εξ αποστάσεως εκπαίδευση), έχει πάρει θέση ειδικού τεχνικού προσωπικού και ακούστε προσπαθούν να τον εκλέξουν σε θέση καθηγητή εφαρμογών. Ο άνθρωπος είναι απαραίτητος για το ΤΕΙ ( πολύ περισσότερο για τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΙ και μελλοντικό δήμαρχο Κοζανης!!)

Ανώνυμος είπε...

Στο τμημα τεχνολογιων αντιρρυπανσης (κοζανη)2 μελη της δαπ 8ο εξαμηνο με 7 μαθηματα για πτυχιο.Αυτό ποιος θα το ελεγξει???Να δώσω και ονόματα???

Ανώνυμος είπε...

Είστε τρόμπες!

Το Προφίλ μας