Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Το ΙΣΤΑΜΕ στην Πτολεμαΐδα για την πράσινη ανάπτυξη















Το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) «Ανδρέας Παπανδρέου» ξεκινά από τον Ν. Κοζάνης, κύκλο ανοικτών εκδηλώσεων με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη», που θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα - με μια τουλάχιστον εκδήλωση σε κάθε περιφέρεια της χώρας. Η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Πράσινη ανάπτυξη: η διέξοδος από την κρίση» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 και ώρα 20:00, στο αμφιθέατρο του παραρτήματος του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα. Στόχος της εκδήλωσης είναι ο ανοικτός διάλογος με όλους τους πολίτες και τους φορείς του Ν. Κοζάνης για τρέχοντα θέματα περιβαλλοντικής ανάπτυξης. Το διάλογο θα ανοίξουν με τις τοποθετήσεις τους οι:
Καθ. Γιάννης Μανιάτης, Μέλος ΔΣ ΙΣΤΑΜΕ, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ,
Τίνα Μπιρμπίλη, Δρ, Περιβαλλοντολόγος
Δημήτρης Λάλας, Καθηγητής, Μηχανικός Περιβάλλοντος
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Στέργιος Γκανάτσιος, Καθηγητής, π. Πρόεδρος ΤΕΙ Κοζάνης.
Το ΙΣΤΑΜΕ προσκαλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς του Νομού Κοζάνης να συμμετάσχουν ενεργά στο διάλογο με ιδέες, σκέψεις, παρατηρήσεις, προτάσεις.

5 σχόλια:

Νίκος και Γιάννης είπε...

Άντε το ΠΑΣΟΚ βρήκε το νέο υποψηφιο δήμαρχο Κοζάνης αν ο Κουκουλόπουλος πάει για βουλευτής.
Ρε κάτι καραμπόλες που αναμένονται...

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλή ευκαιρία αυτή για πολιτευτές και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) να μάθουν περισσότερα για την πράσινη ανάπτυξη.
Γιατι ανελέητος πολιτευτής και νομαρχιακός σύμβουλος από την περιοχή μας ισχυρίστηκε δημόσια σε εκπομπή ότι τα ορυχεία είναι πράσινη ανάπτυξη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό και μόνο είναι αρκετό να καταλάβει κανείς την αντίληψη που έχει για το θέμα.
Ελπίζω να παρευρεθεί στην ημερίδα. Κάτι θα αποκομίσει.

Ανώνυμος είπε...

O π.Πρόεδρος του ΤΕΙ κοζάνης είναι φυσικός απο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας.Πως εγινε διδάκτορας, καθηγητής στο ΤΕΙ και πρόεδρος το καταλαβαίνει ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

Για πες γιατι εγω δεν το καταλαβα.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς το καταλαβαίνουμε, τώρα.
Τότε ήταν η εποχή της αναξιοκρατίας και ρουσφετολογίας, γι' αυτό η Ελλάδα, με τόσα κοινοτικά πλαίσια, βρίσκεται σ'αυτό το χάλι.

Το Προφίλ μας