Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Απόφαση για τους βοοτρόφους από τον Υφυπουργό Μ. Παπαδόπουλο

Στην εναρμόνιση με κοινοτικούς κανονισμούς για τα σφάγια βοοειδών που στόχο έχουν την ποιότητα των παραγομένων κρεάτων και την ποιοτική κατάταξή τους αποσκοπεί η υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο Yφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Παπαδόπουλος. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στη θέσπιση λεπτομερών κανόνων για την εφαρμογή της κοινοτικής κλίμακας κατάταξης των σφάγιων βοοειδών, καθώς και για την κοινοποίηση των σχετικών τιμών παραγωγού σε εφαρμογή κοινοτικού κανονισμού. Ο παραπάνω κανονισμός είναι ουσιαστικά μια κωδικοποίηση των ισχυουσών σήμερα κανονισμών αλλά περιλαμβάνει και ορισμένες βελτιώσεις ώστε να επιλυθούν υπαρκτά προβλήματα.
Εξάλλου με άλλη απόφαση που υπέγραψε ο κ. Παπαδόπουλος διευκολύνονται οι βοοτρόφοι που ενημερώθηκαν καθυστερημένα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε εισαγωγές ζώων στις εκμεταλλεύσεις τους και να μην μπορούν να δικαιωθούν την ενίσχυση των ταύρων για τα αρσενικά που είχαν γεννηθεί στις εκμεταλλεύσεις τους ή τα οποία είχαν γεννηθεί σε άλλες μονάδες της ελληνικής επικράτειας και τα είχαν αγοράσει για να τα παχύνουν. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την άρση της ισχύος της διάταξης για τους παχυνόμενους ταύρους. Έτσι αίρεται το σημείο στο οποίο αναφέρεται ότι «…ο παχυντής να μην εισάγει στη μονάδα που γίνεται η πάχυνση των εν δυνάμει επιλέξιμων ταύρων, αρσενικά μοσχάρια ή ταύρους που δεν γεννηθεί στην Ελλάδα …».

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλεπετε ο Μιχαλης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο μόνος Υπουργός απο τηνπεριοχη μας, που ενδιαφερεται για τον τόπο του. Τι εκαναν αλλοι, που καποτε διετελεσαν Υπουργοι?
Τιποτε!
Επι ΠΑΣΟΚ ειχαμε, Διαμαντοπουλου, Λωτιδης κ.α
Τιποτε δεν εκαναν..
Ο Λωτιδης υποσχοταν καποτε στο Βαθυλακκο οτι θα κανει το δρομο Σερβια-Κοζανη! Ακομα να γινει?
-- Απο την ΝΔ Τσιαρτσιωνης
Τιποτε δεν εκανε, σαν Υπουργος Μακεδονιας-θρακης!
Ενω ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο μόνος Ντόμπρος και τα λεει εξω απο τα δόντια...
Οταν υποσχεται κατι,το κανει!
Ειναι πρότυπο για ολους...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε
Είσαι αχάριστος. Ο Λωτίδης έκανε 400 ρουσφέτια σε στρατευμένους. Λίγο το έχεις;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε, σαν Υφυπουργος Αμυνας,για δημοσια εργα στην περιοχη μας,ΔΕΝ εκανε τιποτε. Αν εκανε ρουσφετια, μεγια του-με χαρα του. Πηγαινε στο Βαθυλακο, σαν υφυπουργος Αμυνας, μαζευε τον κοσμο στα καφενεια και υποσχοταν οτι θα τους κανει το δρομο.
Τι εκανε? Τιποτε...
Ρωτα στο βαθυλακκο να σου πουν...

Ανώνυμος είπε...

Ναι έκανε τεράστιο επίτευγμα για τους βοοτρόφους. Προφανώς θα σε ευνοεί...ως βοοτρόφο, αφού είναι το μόνο θετικό σχόλιο που γράφεις στο ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

min les anoisies

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
Ασφαλώς για αυτόν μεγιά του με χαρά του. Όμως τα ρουσφέτια για να τα κάνει έπρεπε οι υποτελείς να φιλήσουν κατουρημένες ποδιές. Για ρώτα τους «φιλήσαντες» αν τους άρεσε; Σίγουρα θα βρωμάει πολύ περισσότερο από τα Βόδια που κατηγορείς.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες, αν δεν μπορειτε να κανετε κριτικη, μην την κανετε ποτέ! Το να λέτε βλακείες, απλά περνάτε την ώρα σας...Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει επιτέλους...

Ανώνυμος είπε...

Ξερόλα που ξέρεις ότι το μυαλό μας δεν δουλεύει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν δουλεύει το μυαλό σας, απο το γεγονός οτι η Γνωμάτευση απόψεων που εκφράζεται αποδεικνύει οτι εχετε σαφή έλλειψη ΄΄ευστροφίας΄΄ και αντιλήψεων του κοινωνικού γίγνεσθαι! Το μυαλό σας λειτουργεί με αργούς ρυθμούς σε θέματα ουσίας της κοινωνίας και εχετε την εντυπωση οτι με το...Χαβαλέ (σας) περνάτε ευχάριστα την ωρα σας...
Κάντε μια αυτοκριτική και δείτε πόσο μακράν απέχετε απο το Σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ με τα ανορθογραφα σχολια σου και τη μπουρδολογία σου που εχεις ως προτυπο τον παπαδοπουλο εισαι ακριβως στο σημερα.
ναι μονο το δικο μας μυαλο δε δουλευει. το δικο σου δουλευει επειδή έχει "ευστροφια" και μεγαλη αντιληψη του "κοινωνικού γίγνεσθαι".

αν δε σ' αρεσει το χαβαλε τα κουβαδακια σου και σ' αλλη παραλια. στο κατω κατω εσυ ο σοβαρος/-η δεν ανηκεις εδω που κανουμε πλακα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία έκφραση η "γνωματευση απόψεων" που την ψώνισες? Στο δημαρχιακό ... μέγαρο???
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Ανώνυμος είπε...

Μην κοροϊδεύετε τον σχολιαστή. Από την ορολογία που χρησιμοποιεί «Γνωμάτευση» φαίνεται ότι είναι μισός γιατρός. «Μσόγιατρος» θα έλεγα.. Να με συγχωρήσετε οι άλλοι της παρέας αν δεν είναι σωστή η λέξη «Μσόγιατρος» κατ’ αναλογία με το «Μσόχαζος».

Ανώνυμος είπε...

μαλλον μσοχαζη εννοεις...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι με χαρακτηριζεται ετσι, την στιγμη κατα την οποία στο πλαίσιο των συζητησεων εδω, ολα βαινουν καλώς! Με λετε χαζή, αλλά αν με δείτε, είμαι τόσο πανεμορφη, που θα πέσετε...ξεροί κάτω!!!
Αν ημουν μσοχαζή, δεν θα εκανα διαλογο με...Μσοχαζούς! (lol).. Αλλωστε παιδιά, είμαστε εδω για να λέμε τα πράγματα όπως τα εκτιμούμε..
Οταν μίλησα για...''Γνωμάτευση απόψεων'' ηθελα να υπογραμμίσω την σημασία του ενεργού περιεχομένου των απόψεων σας, οπως αυτη απορρέει εκ των εσω των σκέψεων σας και είναι τεχνηέντως όρος που χρησιμποιείται στην Ψυχολογική Ανάλυση και στην εκδοση πορισμάτων του ατόμου...
Τώρα, τι σχεση το Δημαρχιακό Μέγαρο και αν την ψώνισα... Αυτα τα λίγα αξιότιμοι Κύριοι και με την καλύτερη εκτιμηση απο μένα, μια γοητευτική παρουσία, που αν την δείτε, θα μείνετε...άναυδοι!
Φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

ασε σ' εχουμε δει κι εχουμε γνωση. εκτος λοιπον απο ανορθογραφη (γεγονος) θεωρεις τον εαυτο σου και πανεμορφη (αποψη). αυτο πως να το εκλαβει κανεις;
δε θα βγει ο συζυγος να σε υπερασπιστει αυτη τη φορα; η απηυδησε κι αυτος με σενα;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλενάδα μίλα απλά. Το "σημασία του ενεργού περιεχομένου των απόψεων σας, οπως αυτη απορρέει εκ των εσω των σκέψεων σας και είναι τεχνηέντως όρος που χρησιμποιείται στην Ψυχολογική Ανάλυση και στην εκδοση πορισμάτων του ατόμου..."

πάει να πει ότι ήθελες να καταλάβεις τι σκέφτεται ο σχολιαστής και άσε τις φιοριτούρες και τους βερμπαλισμούς. Μην προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις με όρους που δεν τους καταλαβαίνεις ούτε η ίδια.

Σε έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρεις και ποια είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Παιδάκια... βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει!!
Εγω φουμάρο καπνό αγνό και λιτό, με ευελιξία απόψεων, υψηλό σθένος επιχειρηματολογίας και ανετη εκφραση πλουραλιστικού λόγου. Το ποιος φλυαρεί φαινεται απο το λεκτικό σας επίπεδο, το οποίο είναιαναχρονιστικό! Σας ειναι πολυ δύσκολο να κατανοήσετε την επιστημη της Ψυχολογίας, που διδάσκει οτι για να απαντησουμε πρωτα σε μια αποψη, πρέπει να διερευνούμε το σκεπτικό του άλλου στα ενδότερα των Εσω!!
Οτι είμαι πανεμορφη και θεά ύπαρξη, δεν χρειαζεται να μου το ομολογήσετε εσεις.. Είμαι κούκλα, με υψηλό ίματζ και ευρύ πνεύμα σκεπτικότητας σε ολα τα θέματα...
Σας ειπα, αν με δείτε κατ' ιδίαν, θα πέσετε ξεροί κάτω και θα ζαλισθείτε...
Θα βλέπετε αστεράκια απο την γοητεία της ομορφιάς μου και το ταπεραμέντο που εχω...
Αυτα τα λίγα για σας...Παιδάκια, που ακόμα ψάχνετε να δείτε ποιά είμαι κατά...φαντασία!!!!

Ανώνυμος είπε...

αιντε...παει την ψωνισε αυτη...για φωναξτε τα παιδακια τα καλα με τισ ασπρεσ μπλουζεσ

Το Προφίλ μας