Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

SOS Τριγωνικό

Το Δέλινο εκπέμπει SOS!!! Βοηθήστε να σταματήσει η επέκταση του λιγνιτωρυχείου. Οι κάτοικοι τριών μικρών χωριών αγωνίζονται για να μην ξεριζωθούν από τον τόπο τους, αγωνίζονται να μην τους πάρει μια ιδιωτική εταιρεία τις περιουσίες τους.Αντιστέκονται στην επέκταση του λιγνιτωρυχείου και την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής τους.
Είναι μόνοι απέναντι στους τοπικούς πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες, απέναντι στην εταιρεία και τους εργολάβους της περιοχής.Βοηθήστε τους.
Υπογράψτε την online επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων Τριγωνικού, Πολυρράχου, Προσηλίου προς τη Ν.Α. Κοζάνης, Βουλή των Ελλήνων, Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άρση της Οριστικής Παραχώρησης και το σταμάτημα της λειτουργίας του λιγνιτωρυχείου "Προσηλίου".
Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: http://www.delino.gr

Διεύθυνση online επιστολής http://www.gopetition.com/online/26666.html
Διαδώστε το
Καλέστε τους φίλους σας να υπογράψουν την online επιστολή.
Δημήτρης Β. Παπαθανασίου

5 σχόλια:

Μετανάστης είπε...

Για τη βοήθειά σας ένα μεγάλο ευχαριστώ από έναν μετανάστη

ai-vreS είπε...

Χαρά μας να βοηθούμε όπως μπορούμε. Μπές και στα Επίκαιρα Θέματα που υπάρχει η συνέντευξη του Τάκη Παπαθανασίου για το λιγνιτωρυχείο καθώς και η ανάρτηση για τη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι πατρίδα μας είναι όλη η περιοχή και όχι το κατώφλι του σπιτιού μας. Ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον γύρω μας επηρεάζει εμάς και τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που δείχνουν σε όλους εμάς πως πρέπει να δικδικούμε το δίκαιό και πως πρέπει να υπερασπιζόμαστε τον τόπο που ζούμε. Μπράβο σας πραγματικά. Νιώθω υπερύφανος που στην περιοχή μας έχουμε ανθρώπους σαν εσάς. Μας δίνετε ελπίδα ότι η περιοχή μας θα υπάρχει και αυριο.

Αηδία μας έχουν προκαλέσει οι αφελείς, ¨μικροί¨ πολιτικοί του τόπου μας. Ντροπή τους. Αλλά τα οικονομικά συμφέροντα τους κάνουν ότι θέλουν. Μάλλον αυτά είναι που χρηματοδοτούν τις εκλογικές τους αναμετρήσεις. Αλλά όποιος δε σέβεται τον τόπο του δε αξίζει σαν άνθρωπος.
Μαυρο να μη ξαναπεράσουν από τα μέρη μας γιαί μυρίζουν από όπου και αν τους πιάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η...ΜΕΤΕ τι κανει? Γιατι δεν σχολιαζει τις αντιδρασεις του πληθυσμου? Γιατι δεν μιλαει η ΜΕΤΕ και τι θα κανει? Η σιωπη ειναι χρυσος...
Η σιωπη της είανι...καρβουνο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε μια ματιά και εδώ:
Συμμαχία ενάντια στον λιθάνθρακα
http://www.ohiallokarvouno.gr/

Το Προφίλ μας