Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

Διόδια στον Πολύμυλο και κατά μήκος της Εγνατίας οδού

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας "Πτολεμαίος" που υπογράφει ο Χρ. Βήττας, το καλοκαίρι θα αρχίσει η λειτουργία των διοδίων του Πολυμύλου, ενώ σταδιακά θα αρχίσουν να τοποθετούνται διόδια κατά μήκος της Εγνατίας οδού. Σε επικοινωνία του δημοσιογράφου με τον Υπουργό κ. Γ. Σουφλιά συζητήθηκε και το κόστος των διοδίων. Ο Υπουργός απάντησε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ποσό και ότι θα είναι χαμηλότερο από τα διόδια με σύμβαση παραχώρησης. Εκεί είναι 0,04 ευρώ ανά χιλιόμετρο ενώ στην Εγνατία θα είναι σαφώς φθηνότερα.
Ο ίδιος επισήμανε και το γεγονός της μη ύπαρξης θέσεων στάθμευσης κατά μήκος της παλιάς και της νέας Εγνατίας οδού. Για το λόγο αυτό κατασκευάζονται πυρετωδώς τα πάρκινγκ, τα οποία θα είναι έτοιμα σε όλη την Εγνατία οδό στο τέλος του Απρίλη έως την αρχή του Μάρτη. Επίσης δρομολογήθηκε και η κατασκευή Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων ο διαγωνισμός των οποίων ήταν άγονος.


7 σχόλια:

 1. Ανώνυμος12/4/09 13:51

  Επιτέλους, να πληρώνουν κάτι (ελάχιστα σε σχέση με το κόστος κατασκευής) και αυτοί που την χρησιμοποιούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό Πάσχα - Ανάσταση στις ψυχές μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος12/4/09 17:03

  Για ΙΧ θα ειναι 2 Ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος13/4/09 17:09

  10 ευρώ θα είνα, όπως στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος13/4/09 20:10

  10 Ευρώ δίνουμε για τρεις καφέδες ενώ με τα ίδια λεφτά θα απολαμβάνουν τέσσερα άτομα (σε ένα ΙΧ) αυτόν τον δρόμο!!! Αυτό είναι πρόοδος. Όλα τα άλλα είναι μιζέρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος15/4/09 22:05

  Αν τά 10 Ευρώ τά πληρώνεις από την τσέπη σου σίγουρα ειναι μιζέρια.Αν εχεις τήν τύχη καί σου τά πληρώνει άλλος(κρατικα οχήματα οχήματα,εταιρειών,ελευθέρας κ.λπ.)
  τότε ειναι πρόοδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας